Rally
I fredags kväll var jag och kikade på rally. Supermysigt men lite kallt trots att jag hade 4 byxor, 5 tröjor, jacka, dubbla mössor och trippla vantar.. :)

Vegetarisk sushi


För första gången, gott faktiskt! Mycket godare än de med fisk och andra djur i :)

Alla ❤️-dag

Större delen av dagen tillbringades med familjen som kom och hälsade på, jag lagade massa mat och de hade med sig tårta, tulpaner och fina kärleksgodisar. Väldigt mysigt var det!
Sedan strax före kl 18 for jag och C in till centrum, där jag bjöd på bio. Vi har velat se en man som heter Ove sedan i jul, så nu var det äntligen dags. Den var toppen! ❤️


Kram alla ni. ❤️

Where do years go? We waste them so.

God kväll kära ni
Tänk om det vore sommar och man kunnat kavla upp byxbenen lite och tagit på sig solglasögon. Det vore ju för fint. Nu kör jag på ledig helg i alla fall och det är efterlängtat som sjutton. Ikväll ska vi se på den första starwarsfilmen. Alltså den från 70-talet. Blir mysigt. Sedan hoppas jag att jag sover ikapp de timmar som gick åt skogen i natt.
Tusen kramar och trevlig helg.
 
 
"Vad vet du om månljuset, förrän du blivit sönderslagen under det? Och vad vet du om gryningen, förrän du mött varje morgon med sömnlösa ögon? Vad vet du om solen förrän nån släckt alla ljusen? Och vad vet du om att inte vilja vakna längre?" - H.H ♥ 

Det finaste jag vetHa en fin kväll! ❣

Elvis Presley

A smooth sea never made a skilled sailor

boat, couple, and love-bildblack, sea, and beach-bild
dolphin, ocean, and beautiful-bildgirl, vintage, and black and white-bild
alternative, black and white, and camping-bildlove, kiss, and couple-bild
whale, sea, and black and white-bildsea, black and white, and ocean-bild
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8]
 
Hej fina ni! Jag hoppas allt är bra med er. Med mig är det helt okej, fast jag har jobbat många dagar och sovit lite för lite. Ska försöka åtgärda det i natt!
 
För övrigt tittar jag på femte säsongen av pretty little liars nu. Så spännande fortfarande! Fast ibland blir jag lite sur över alla dåliga beslut de tar.
 
Idag efter jobbet var jag på stan med pappa och Mr C, vi käkade indisk buffé till lunch och babblade. Mysigt! ❤️

RSS 2.0