Adjö 2014!

Nu har vi vinkat adjö till året 2014. Så vad minns jag från året?
 
Vinter / Vår
Under hela våren bodde en god gammal vän i Östersund och jag var ganska ofta hundvakt till hennes hund. Jag provjobbade som servitris vilket var sådär. Har precis som tidigare år jobbat inom vården och utöver det lagt mycket fritid på frisörjobb. Dessvärre har det inneburit väldigt mycket pendlande. Jag var i verkstaden var och varannan kväll och pinstripade eller renoverade motor med C. Jag blev även vegetarian där under våren någonstans. Och jag gjorde deltidsprovet, som jag blev godkänd på. Där snackar vi verkligen om lyckans ögonblick! Min sambo fyllde år. Och sedan fyllde jag 20, vilket inte var speciellt alls. Något kul som jag däremot gjorde var att svika mitt platinablonda hår och bli redhead igen för första gången på många år.
 
Sommar
Under början av sommaren gnällde vi alla om att det var så kallt, men tji fick vi när det blev juli. Suuupervarmt! Jag har renoverat upp min Amazon med sällskap av min sambo. Vi är ett superteam ♥ Juli följdes sedan av en liten semester till mina svärföräldrar där vi badade, åkte båt och mest bara myste runt. Ja, en del cruisingar och bilträffar har jag ju också såklart varit på. Det tråkiga med sommaren var att min handled har varit ganska dålig, fick till och med sjukskriva mig från jobbet några dagar och det har aldrig hänt förut.
 
Höst / Vinter
Hösten inledde jag med att måla om bagagen på Amazonen. Klart den ska vara tipp-topp också!
Tyvärr har min vän som jag hundvaktade åt flyttat igen så jag har varit ganska ensam de dagar då jag inte jobbat. Jag ställde för första gången bort min bil på vinterförvaring, ofrivilligt såklart. Men jag vill samtidigt skydda den lite första vintern efter att jag lagt på nya lacken. December har mest handlat om jul. Och jobb. Nyårsafton firade jag som sagt i Uppsala.
 
 
Året har varit lite upp och ner. Ibland känns det som ett meningslöst år som jag inte fått något gjort på. Men nu när jag tänker efter så har jag gjort rätt mycket. Och spenderat mycket kvalitétstid med min andra hälft. Jag önskar tyvärr att jag hade gjort någon kul resa och jag har somliga dagar funderat lite för mycket. Och haft ålderskris ett tag. Men i övrigt har det varit ett mysigt och ganska fint år. 
 
Jag har många bra människor runt mig. Familj, vänner, sambo, kollegor och mina frisörkunder

Kommentarer
Postat av: Susanne

Se,året blev inte så händelsefattigt när du väl summerat det. Fint skrivet!

2015-01-08 @ 18:44:45
Postat av: Emelie

Ja de blir sådär när man ser tillbaka, man inser hur mycket man har gjort :) Tycker det låter som ett jättebra år!

2015-01-10 @ 17:05:18
URL: http://retroretroretro.blogg.se
Postat av: Miss Baby Peaches

Jag tycker det låter som att du har haft ett ganska lungt och skönt år. Synd med hanleden där bara, hoppas den är bättre nu!

2015-01-11 @ 18:21:21
URL: http://missbabypeaches.se/

Kommentera inlägget här:
.. men tänk på att det du skriver i din kommentar kommer att vara möjligt för många att läsa och kan spåras via ditt IP-nummer.


Namn:
Spara information

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0