Julpynt

Fr.v:
Julkulor i guldnyanser från IKEA, Paketrosetter från IKEA, Prydnadskudde från Hemtex, Vinöppnare och vinkork från Åhlens, Julkulor i form av ugglor från IKEA, Stickade hjärtan att hänga i granen från Åhléns, Röd & vit adventsljusstake från IKEAAdventsljusstake i metall, lite retromodell från Hemtex, Bordslöpare med domherrar från Jotex, Julgranspynt från H&M Home i form av kottar.
 
Detta var några av mina favoriter för i år. Överväger starkt att köpa ugglekulorna från IKEA nästa vecka :) Egentligen känner jag inte för att köpa så mycket i år, vet att jag redan köpte mycket fint förra året (dock hinner jag alltid glömma exakt vad det är jag har där nere i förrådet). Vill prioritera att hitta lite mer retropynt, gillar att blanda nytillverkat med klassiskt gammalt.
 

Kommentarer
Postat av: Miss Baby Peaches

Ugglekulorna var ju jättesöta! De stickade hjärtana tyckte jag också om!Hm.. kanske att några av dem kan får hänga i min gardin!

Inte okej med jultips nuuu, då är ju julmusiken bara runt hörnet!

2014-10-21 @ 20:33:45
URL: http://missbabypeaches.se/
Postat av: Rockaholicdoll

Svimmade nästan tidigare i veckan då ica maxi dragit fram julprylar! Lika så idag på lokala lilla ica då det fanns lussebullar!?!? Hel knas men jag köpte bullarna ändå...Men dom där ugglekulorna var riktigt söta,dom skulle jag också kunna tänka mig :)

2014-10-21 @ 20:56:56
URL: http://rockaholicdoll.com
Postat av: Emelie

Känns ju liite väl tidigt att köpa julgrejer men jag har också redan börjat kika efter lite nytt, haha är ju såå mysigt! :)

2014-10-22 @ 00:09:02
URL: http://emmmelie.blogg.se

Kommentera inlägget här:
.. men tänk på att det du skriver i din kommentar kommer att vara möjligt för många att läsa och kan spåras via ditt IP-nummer.


Namn:
Spara information

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0