Julförberedelser


Welcome friday!
Idag har jag varit hos tandis. Jag tog Mr. C's tid eftersom att han jobbar och det är ändå dags för mig. Men det var kanske inte det klokaste eftersom att jag fick fel tandhygienist då och inte den jag brukar gå till. Så helt nöjd blev jag inte. Men nu är det iallafall gjort för i år, jag hade hela och fina tänder som alltid.
 
För övrigt så har jag senaste veckan varvat jobb med lite julförberedelser. Kransen är klar, tallris har blivit satt i blomlådorna med höstens ljung, granslingan är uppsatt, tallris är satt i vas inne och jag har börjat plocka ihop blommor och ljus för min julkorg till köksbordet. Till veckan ska jag stryka juldukarna och göra klart korgen samt adventsljusstaken med mossa m.m.. 
 
Men nu först är det helg och om en timme ska jag träffa en fin vän och hennes valp. Jag kommer bli så dödligt valpsjuk. Det bästa som finns!

Kommentarer
Postat av: JoJo

jag bara älskar din hårfärg! :D

2014-11-21 @ 13:42:19
URL: http://rockdoll.devote.se
Postat av: Maddiie

Kikar in och önskar dig en trevlig helg :)

2014-11-21 @ 21:30:22
URL: http://maddiie.blogg.se
Postat av: Emma

kul med julförberedelser! jag och pojkvännen köpte nästan alla julklappar idag så det känns skönt att ha det gjort :p ha en fin helg!

2014-11-21 @ 23:19:24
URL: http://www.nattstad.se/februariibarn
Postat av: Miss Baby Peaches

Åh, vad härligt med valpmys!

2014-11-23 @ 17:27:44
URL: http://missbabypeaches.se/
Postat av: Miss Baby Peaches

Känn dig utmanad! ;)

2014-11-23 @ 18:33:10
URL: http://missbabypeaches.se/

Kommentera inlägget här:
.. men tänk på att det du skriver i din kommentar kommer att vara möjligt för många att läsa och kan spåras via ditt IP-nummer.


Namn:
Spara information

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0