Jag blev utmanad!

Utmanad av Ellie.
 
1. Vilka roliga utflykter och resor har du gjort i år?
Jag har rest ovanligt lite i år. Det har blivit otroligt många timmar i verkstaden under det första halvåret. Första dagarna på året var jag i alla fall i Uppsala (jag firade nyår där). Och jag har varit i Mr. C's hemtrakter under sommaren och där hade vi en liten minisemester och åkte båt ut till en jättemysig ö. Vi var i Hudiksvall en dag och myste. Annars så har det varit ovanligt lite ja, det är svårt att hitta tiden till att åka bort.
 
2. Vad är det mest romantiska som hänt dig under 2014?
Vår 5-årsdag var så mysig. Vi åkte till två olika vattenfall och där åt vi fruktsallad i vattenstänket, sedan fick vi skjutsa någon random tonåring (haha, hur knäppt?!). När vi slängt av tonåringen fortsatte vi vår fjällsroadtrip och sjöng hela vägen i bilen. Väl hemma igen gav vi varann present och åt ute på Plaza för att sedan gå vidare till Marité där vi satt ute på altanen med sjöutsikt och drack drinkar och jäger tills vi började traska hem igen.. Det var en sjukt mysig heldag ♥
Vår årsdag.
3. Vilket är ditt bästa minne från 2014?
Inget jättemärkvärdigt. Att min bil blev klar är nog det bästa då tror jag. Och den supervarma sommaren.

 
4. Hur firade du din födelsedag?
Inget speciellt tror jag.. Åt fruktsallad.. Sedan efter någon dag kom mina föräldrar och åt en syrlig pavlovatårta som jag gjorde med citron och psysalis. Har inte firat riktigt på många år, vilket nog beror på att ingen av mina vänner bor här.
 
5. Vad har du för planer nu till jul och nyår?
Första juldagarna är vi hos mina föräldrar, sedan åker vi till Mr.C's hemtrakter för att träffa hans familj i några dagar och sedan tar vi tåget till Uppsala och firar ett mysigt nyår där.

Kommentarer
Postat av: Miss Baby Peaches

Ett nyår i mina trakter minsann?! :)

Svar: Bor du där? :) Jag firade där förra året med, tycker det är så skönt att ta med gubben min och komma bort lite när man ändå är ledig :) Min syster bor där och hon vill fira med sina gamla vänner här så vi brukar byta lägenhet med varann över nyår, haha.
Sara

2014-11-24 @ 12:52:01
URL: http://missbabypeaches.se/
Postat av: JoJo

vilken rolig lista! :D

sv; jaa, det är så gott! speciellt med grädde och minimarshmallows till! :D
hoppas du har fått en bra start på veckan fina du!

2014-11-24 @ 17:38:49
URL: http://rockdoll.devote.se
Postat av: Miss Baby Peaches

Ja, jag bor strax utanför. Typ 1,5 mil norr om Uppsala :)

Vilken kul grej! :)

2014-11-25 @ 12:56:01
URL: http://missbabypeaches.se/

Kommentera inlägget här:
.. men tänk på att det du skriver i din kommentar kommer att vara möjligt för många att läsa och kan spåras via ditt IP-nummer.


Namn:
Spara information

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0