Min kvällsrutin

1. Nivea Gentle Eye Make Up Remover - tar bort mitt smink på ögonen. Dock inte vattenfast makeup men det brukar jag inte använda på vintern.
2. ACO Rengörande Mousse - används i hela ansiktet för att ta bort allt smink på ett skonsamt sätt. Tvättas av med vatten. Lämnar hyn ren och fräsch, utan att innehålla tvål.
3. ACO Face Ansiktsvatten (för torr hy) & ACO Face Nattcreme - Jag varvar mellan dessa två, lite olika beroende på vad jag känner för. Och ibland båda delarna.
4. LdB Grapefruit and Guava eller Victorias Secret Love Spell använder jag på kroppen. Smörjer in mig ganska ofta, gärna en gång om dagen nu på vinterhalvåret när det är så lätt att man blir torr.
5. Body Shop Lip Balm - har några olika men denna är favoriten, grapefruit. Det har jag på läpparna för att dom ska hålla sig mjuka och smidiga.
 
Haha, man skulle nästan kunna tro att jag är sponsrad av apoteket! I själva verket tycker jag bara att dom har bra och skonsamma produkter. Ibland provar jag lite andra märken men kan lätt glida tillbaka till apotekets saker. Vill ha en ren och fräsch hy som känns smidig och mjuk.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Men så bra att du la upp ett sådant inlägg, kanske jag kan använda de dära produkterna om de funkar på min dåliga hud. Jag är stamkund på apoteket, besöker de ungefär varanan vecka :P

Svar:
Sara

2014-01-14 @ 21:05:14
URL: http://thefiftiesrockbilly.blogg.se

Kommentera inlägget här:
.. men tänk på att det du skriver i din kommentar kommer att vara möjligt för många att läsa och kan spåras via ditt IP-nummer.


Namn:
Spara information

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0