Livet som arbetslös

Hallå igen! Vardagen trampar framåt trots att jag i stort sett är arbetslös. Igår slog jag huvudet så jag fick en lätt hjärnskakning, mår alltså inte så bra idag heller.
 
Annars hittar jag på lite olika saker varje dag, bara för att jag är arbetslös så slöar jag aldrig direkt i soffan på dagtid. Jag ställer klockan varje morgon och sätter igång. Städar mycket förstås, sköter all handling och matlagning, jag brukar passa en fin Cocker Spaniel-pojke, baka fika till gäster eller Mr. C. , greja på balkongen, pyssla, hälsa på mina föräldrar, jobba på mitt timvikariat, träffa vänner, göra ärenden åt mina nära, träna, läsa, sköta alla blommor, städa akvariumet, klippa mina hängivna goa kunder, spela gitarr och allt möjligt annat. Haha, ska prova mig på broderi strax. Tanten inom mig har vaknat till liv... eller? Appopå tant, så håller jag på att dra ner på mitt kaffedrickande och försöker dricka grönt te istället. Det är ju inte det allra lättaste kan jag upplysa om. Men som tur är så har jag hittat ett fenomenalt bra grönt te, som inte smakar typiskt "grönt te". Gröna höjder heter det, helt klart värt att prova om man vill dricka grönt kan jag lova.
 
Ja, uppdateringen här är rätt dålig. Det har blivit så att jag jättesällan sitter vid någon dator i överhuvudtaget och blogg-appen är ganska ofta den sämsta appen i världshistorien. Hoppas den kan bli bättre någon gång..
 
Ni läsare som vill se mer av min vardag och se mycket som jag aldrig visat här i bloggen, följ mig på instagram! Där heter jag saralundins.

Kommentarer
Postat av: Malin

Tack kära du :D oj du är verkligen i farten och vad roligt! känner också sådär, bara för att man är arbetslös så ligger man inte på sofflocket liksom :) önskar en annan var lite mer händig ^^ grönt te har jag faktiskt aldrig provat förut men löst att det finns massa olika teer. rött, svart, vitt, grönt och jag vet inte vad ett enda av dom är bra för ^^ usch, cancer är verkligen orättvist!

2013-10-21 @ 15:40:56
URL: http://fitnessmalley.blogspot.se/
Postat av: Betty Bones

Åhnej! Hur slog du i huvudet? :o

Sv: Taaack :D

2013-10-23 @ 13:24:49
URL: http://bettybones.blogg.se/
Postat av: Johannas Retro & Rockabilly

Sötnos! Äntligen tillbaka :)
Bra de dr med kaffet, försöker jag med, för te är ju så mycket goare! Puss påre!

2013-10-23 @ 15:14:45
URL: http://www.johannasretro.com
Postat av: Miss Baby Peaches

Welcome back ;)

2013-10-27 @ 18:03:09
URL: http://missbabypeaches.se/

Kommentera inlägget här:
.. men tänk på att det du skriver i din kommentar kommer att vara möjligt för många att läsa och kan spåras via ditt IP-nummer.


Namn:
Spara information

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0