Julpyntsfunderande

Nu sitter jag här, i år igen, och tittar på alla fina julsaker på nätet. Funderar över om jag ska byta färgschema på julkulorna i år, vilka gardiner jag ska köpa och vad som "behövs" köpas mer. Jag gillar ju att blanda gammalt med nytt så jag ska nog kika förbi någon loppis någon dag. De brukar ha ofantligt mycket julsaker!


Den här bilden från IKEA är inspirerande tycker jag. Blir lite sugen på att köra på guld och rött med lite inslag av silver i år. Åh, hinner såklart ångra mig tusen gånger. Den smidda "kronan" de har på bilden är också snygg. Hade jag haft någonstans att hänga en sådan här i lägenheten så hade min goa gubbe som är smed fått tillverkat en på momangen!
 
Vi flyttade ju hit precis innan jul förra året och då blev ju pyntandet inte så prioriterat. Jag har inga julgardiner som passar längdmässigt och är tveksam över om de tidigare ljusstakarna fungerar i de här fönstren.

Kommentarer
Postat av: Hot Rod Hellcats

Jo hoppas det :) kommer i alla fall kännas skönt och bra att börja med det! Jag ska läsa upp mina grund betyg och gymnasiet :)

2013-11-19 @ 18:09:02
URL: http://hotrodhellcats.blogg.se/
Postat av: Hot Rod Hellcats

Ja verkligen! :) har faktiskt varit emot det i flera år men nu när jag hitta Mikael så tänkte jag att jag skulle ta tag i det och om jag skulle gå på folkhögskola så skulle det bli i en annan stad och jag ska gå i Sala där Mikael bor för jag behöver ny miljö känner ja sen komma närmare Mikael o mina nya vänner :)

2013-11-19 @ 18:15:50
URL: http://hotrodhellcats.blogg.se/
Postat av: malin

riktigt fiiin! :) synd att det ska vara så men vad bra att du ändå fick pengar tillbaks. nu håller vi på denna :) det är ju fasiken snart dags att julpynta ;D

Postat av: Johannas Retro

De va snyggt! Åhlens brukar ha snygga julgranskulor också!
Har börjat fundera lite jag med, ska ev köpa en gammal adventsljusstake :)

2013-11-20 @ 09:46:50
URL: http://www.johannasretro.com

Kommentera inlägget här:
.. men tänk på att det du skriver i din kommentar kommer att vara möjligt för många att läsa och kan spåras via ditt IP-nummer.


Namn:
Spara information

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0