I sing I swim

Detta är vad jag drömmer om, år in och år ut. Ett liv vid havet. Det stora blå och ett vackert hus att inreda och renovera. Det skulle kunna bli mitt livs mästerverk.
 
Bilderna har jag hittat här.

Kommentarer
Postat av: Betty Bones

Åh vad vackert.. Så mysigt.. Älskar sängarna! Har hittat en liknande bild på weheartit på sängar, ska se om jag kan hitta den..

Sv: Eller hur :( Tydligen har en CREW lyckats hitta en bugg i spelet, man kunde hacka kodningen i utmaningen och vinna flera miljoner stallpengar, dom hade sedan spridits ut till folk, så allting är helt galet.. Rosetterna går för maxsumman 999999 osvosv.. Helt galet.

Jag var också medlem tidigt, när hästarna inte hade någon bild, och när man kunde ha animationer som bakgrundsbild. Eller way back innan det, när det ABSOLUT mest fancy man kunde ha (som guldmedlem såklart) var en bakgrundsbild med Brunte och guldfärger blandat, haha jag minns så väl att jag hade den där (som jag idag minns som hiskeligt ful) guldbrunte-bakgrunden + en "guldfärgad" kant runt presentationen och rosa text. Det var så vackert.. Tyckte jag.. Då. Minns även hur man satt och sparade ihop typ 75 sp för att kunna skicka in hästarna på ridläger där dom kunde fulltränas. Det handlade om så mycket andra saker då..

2013-05-08 @ 18:58:36
URL: http://bettybones.blogg.se/

Kommentera inlägget här:
.. men tänk på att det du skriver i din kommentar kommer att vara möjligt för många att läsa och kan spåras via ditt IP-nummer.


Namn:
Spara information

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0