Dag 8 - Såhär är jag som person.

Jag är nog ganska varierande i min personlighet. Några saker som jag kan slå fast vid att jag är, är till exempel att jag är omtänksam, ärlig och kreativ.
 
Jag är i en period då jag är, ofta, eftertänksam, vill inte hamna i jobbiga eller onödiga situationer. Behandlar de i min omgivning så som jag själv skulle vilja bli behandlad. Vill aldrig såra någon. Jag litar inte på någon i princip och har svårt att ta ut någon glädje i förväg. Om någon säger att jag ska få en present så blir jag inte glad när dom säger det utan när jag fått presenten, typ. Vill inte vara naiv och blåögd.
 
Jag kan också vara spontan och impulsiv rätt vad det är, när det t.ex. gäller att resa eller hitta på roliga saker. Jag kan komma på att jag vill färga mitt hår och så gör jag det bara. Jag kan klockan nio på kvällen komma på att jag och min sambo borde dra ut på krogen, och så blir det så.
 
För ca 4 år sedan var jag väldigt självständig, ville inte ha någon för nära inpå. Hade många vänner, ytliga förhållanden och mycket kontroll över mig själv. Nu är jag ganska tvärtom. Vill alltid vara med någon.
 
Sedan är jag, slutligen, en glad och skämtsam person. De som lär känna mig tycker att jag har en sjuk humor och att jag är en skön typ. Jag kan skratta åt det mesta och är glad mest hela tiden.
 
kelyseeI ωοηdεr. | via Facebook

Kommentarer

Kommentera inlägget här:
.. men tänk på att det du skriver i din kommentar kommer att vara möjligt för många att läsa och kan spåras via ditt IP-nummer.


Namn:
Spara information

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0