Möbelshopping

Helloooj!
Idag har jag och mr. C mest åkt runt och tittat på alla möbelaffärer. Vi köpte med oss ett nytt soffbord hem och har beställt en ny soffa som kommer i veckan. Wooop! Äntligen lite nytt :)

Dag 12 - En bild som gör mig glad.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 

Adorable art

vintage mermaid | instagram.com/missowlyPANTERart
TumblrFacebook
[1] [2] [3] [4]

Think a little bit more Chanel

Klassiskt, stilrent, feminint, rött. Chanel.
 

Time flies

n e m o p h i l i s t | via TumblrUntitled
solitude; | via Tumblrbeatles ^.^ | via Tumblr
[1] [2] [3] [4]

Dag 11 - En bild på mig och en kompis.

Det här är > back in the days < men ändåååå .. jag dör, vad söta vi var, hahah. Här var jag 14 år!
 
På den vänstra bilden är Erica, Jag, Reidar (vår lärare), Emelie och Anja.
Anja (längst till höger) och jag var alltid med varann. I flera, flera år. Bestie ♥
 
På den högra bilden är det jag till vänster och Bella till höger. En annan jättenära vän som jag delade allt med. Vi brukade sova i husvagnen och fnissa hela nätterna. På vintrarna brukade vi sitta i snön i diket och elda upp papperstussar, haha. Fy fan om ni ändå visste allt vi hittat på, haha, tusen minnen ...

God morgon!

Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar och börjar dagen med en kopp färska blåbär, bästa frukosten! Är ensam med hundarna och jag har inte hunnit gjort annat än att tvätta håret och titta på nyhetsmorgon sedan jag vaknade. Haha, varken jag eller hundarna vill gå ut i regnet....
 
Har inte så mycket planerat idag. Ska åka fram på det lilla samhället och handla mat, sedan kommer en bekant hit som ska klippas. Ikväll åker jag tillbaka hem till stan.

Rama Lama Ding Dong

Fuck Yeah Rockabillyoh, wild cherry dolls | via Tumblr
oh, wild cherry dolls | via Tumblr(2) nowhere boy | Tumblr
[1] [2] [3] [4]

Evighetsring

ÄNTLIGEN har jag fått tag på en silverring med evighetssymbolen, haha. Skulle köpa en på guldfynd förut men så slutade dom plötsligt med den kollektionen. Kul. Liv. Inte.
 
Men nu har jag fått tag på en, wihooo.
 

Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.

När jag var liten och satt med min fina morfar i hans egenodlade berså med stora fina trädgårdsrosor som doftade sommar. Han var min bästis när jag var liten. Vi drack hallonsoda i glas med sommarmotiv på och berättade hemlisar och hittade på sagor. Jag brukade fantisera och berätta om en katt som kunde klättra långt ovanför himlen.
 
Ja, jag minns såklart massor som vi hittade på. Men detta sommarminne står högt hos mig. Än idag blommar och doftar hans stora rosor där de står, om än lite mer vildvuxet. Jag var dit och plockade en näve rosor förra veckan.
 
Två olika sorters rosor samt en vit ros. Från morfars gamla buskar.
 

Outfit från El Bastardo

Hade jag fått välja så hade jag idag haft på mig denna outfit från El Bastardo.
 
Topp 349:- | Hårblomma 79:- | Byxor 499:- | Rosettring 99:- | Solglasögon 179:- | Handväska 249:-
 

Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister

Oj. Jag har väldigt varierad musiksmak. Men här kommer några:
Tudo sobre ElvisResultados de la Búsqueda de imágenes de Google de http://www.annehelenpetersen.com/wp-content/uploads/2011/06/Bon-Iver.jpg
KIRK | via Tumblr 
(Pursue the stars) | lyktstolpe: Broder Daniel LYDIA -
Wanda Jackson Pictures (4 of 61) - Last.fmJohnny Cash by Don Hunstein, 1960
Johnossi – Upptäck musik, videor, konserter, statistik & bilder på Last.fmwhaddup frogI follow backmy bob
Elvis, Bon Iver, Håkan Hellström, The Troubled Three, Broder Daniel, Lars Winnerbäck, Thåström, Wanda Jackson, Johnny Cash, Johnossi, Otis Redding, Amy Winehouse, John Lindberg Trio, JD McPherson, Bob Dylan.
 
Listan kan göras evighetslång!

Frukost

Knäckebröd med ägg, en kiwi och sån där sockerfri blåbärssoppa. Fast nu har jag redan ätit upp frukosten, mätt och glad!

Please stay forever

Fotos da Linha do tempoUntitled
I put a spell on youFacebook
[1] [2] [3] [4]

Nytt smink

Woop, woop. Lite nya produkter att prova är aldrig fel. ♥
 

Dag 8 - Såhär är jag som person.

Jag är nog ganska varierande i min personlighet. Några saker som jag kan slå fast vid att jag är, är till exempel att jag är omtänksam, ärlig och kreativ.
 
Jag är i en period då jag är, ofta, eftertänksam, vill inte hamna i jobbiga eller onödiga situationer. Behandlar de i min omgivning så som jag själv skulle vilja bli behandlad. Vill aldrig såra någon. Jag litar inte på någon i princip och har svårt att ta ut någon glädje i förväg. Om någon säger att jag ska få en present så blir jag inte glad när dom säger det utan när jag fått presenten, typ. Vill inte vara naiv och blåögd.
 
Jag kan också vara spontan och impulsiv rätt vad det är, när det t.ex. gäller att resa eller hitta på roliga saker. Jag kan komma på att jag vill färga mitt hår och så gör jag det bara. Jag kan klockan nio på kvällen komma på att jag och min sambo borde dra ut på krogen, och så blir det så.
 
För ca 4 år sedan var jag väldigt självständig, ville inte ha någon för nära inpå. Hade många vänner, ytliga förhållanden och mycket kontroll över mig själv. Nu är jag ganska tvärtom. Vill alltid vara med någon.
 
Sedan är jag, slutligen, en glad och skämtsam person. De som lär känna mig tycker att jag har en sjuk humor och att jag är en skön typ. Jag kan skratta åt det mesta och är glad mest hela tiden.
 
kelyseeI ωοηdεr. | via Facebook

There´s enough guys, be a man

flying over these citylights마리 Chocolat3 (machocolatera) en Pinterest
Maybe, Definitely.Tumblr
Google Image Result for http://cdnimg.visualizeus.com/thumbs/d1/33/face,famous,johnny,depp,portrait,johnny,depp-d133bdbe7138ef9518f79970acaba928_h.jpgMUSTACHE | via Tumblr
Temat är mustascher, som ni kanske ser. Förjävla snyggt ibland. Just sayin'.
 
[1] [2] [3] [4] [5] [6]

Dag 7 - Det här vill jag ha.

Såg att jag hade påbörjat en utmaning för länge sedan utan att göra den klart. Haha, så jag fortsätter på den nu. Hade gjort t.o.m. dag 6, så jag börjar på dag 7 nu. Med rubriken "Dag 7 - Det här vill jag ha.".
 
Okej. Nu ska jag vara ärlig. Egentligen är jag inte så materiell av mig som jag kanske kan verka, när jag ofta bloggar om nya kläder, skor, inredning och sådant. Det är lättsamma ämnen helt enkelt, sådant som går bra att prata om med vilken typ som helst nästan. Och visst, jag tycker att många kläder är fina, såklart. Men jag går otroligt sällan runt och grubblar över någon tröja jag sett som jag önskar mig. Jag tror på riktigt inte att jag skulle bli en lyckligare människa i mitt lilla hjärta om jag vann 100.000 kronor och kunde köpa allt vackert jag ser. Jag är  gladare över att jag har ett fungerande liv, är frisk, har några fantastiska vänner och har en kärlek att dela vardagen med.
 
Sådant som dessvärre kan hålla mig vaken om nätterna är tanken på att andra inte har detsamma. Alla människor som inte har mat, vatten, ett hem - och allra värst, inte har någon. Och att jag känner mig rätt så maktlös, när jag så starkt känner för det som jag själv kallar 'people help people'. Alla är vi bara små varelser på jorden, och alla har vi små hjärtan som slår och ett liv att leva. Varför hjälper vi inte varandra? Istället för att såra varandra? Alla går vi samma öde till mötes, och oavsett hur många miljoner vi har på kontot så får vi inte med oss en krona när vi dör. Inför döden står vi alla lika.
 
Ja, det är ett svårt ämne att tackla. Och vad jag vill komma fram till är att det jag allra helst i livet vill ha, inte är den där dyra snygga tröjan på MQ utan att människor hjälper varandra. Att vi någonsin slutar vara så giriga och elaka. Och fastän jag vet att det aldrig någonsin kommer att bli så, så är det ändå det jag helst vill ha.
 
Nu ska jag inte skriva mer om sådant här. Tillbaka till det ytliga.

We're all cute in our own way

Pin Up | via FacebookAlex Turner
couple Gloria Henry | via Facebook
tattoo | via Tumblran angel in lace, a fabulous face | via Tumblr
rockabilly | TumblrZdjęcia na osi czasu
[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8]

Tillbaka.

Hola amigoos!
Nu är jag tillbaka igen. Har bara ett arbetspass kvar sedan är jag för första gången i mitt liv väldigt arbetslös.
 
Jag började dagen med att lägga mig i badkaret, och just när jag kom upp därifrån så ringde pappa och tyckte att vi skulle åka iväg och träffa hans bror en sväng. Sagt och gjort. Nu är jag hemma i lägenheten igen.
 
Jag kan väl redan nu anta att ni undrar vad jag gjort i sommar, eftersom att jag varit så tyst. Jag har tagit studenten, jobbat och slitit som en oxe, saknat min prins, umgåtts med min familj, varit på storsjöyran och haft en veckas semester. På semestern var jag till Kolmården, Västerås (Big Power Meet såklart!), Uppsala och Gävle. Njöt av fina hotell, fint väder och att få vara ledig med min gubbe.
 
Måste erkänna att det är svårt att börja blogga igen efter en så lång paus. Vet inte hur jag ska skriva, vad jag ska skriva osv. Men det blir väl snart bättre med den saken.
Tills dess får ni gärna berätta vad som är intressant att läsa om!

Snart tillbaka

När jag har jobbat klart för sommaren är jag tillbaka här i bloggen (har jobbat väääldigt mycket!!). Och då är allt som vanligt! Har haft en lång bloggpaus, vilket jag behövt. Blir ofta så för mig under sommaren. De flesta läsare har ju sett vad jag har haft för mig på instagram ;) Men nu är det inte lång tid kvar innan jag är tillbaka här på bloggen igen!
 
Några bilder från min instagram.

RSS 2.0