Nyinförskaffat

Här är > lite < av det jag köpte igår. Vad ni ser på bilden är ett par hundtandsmönstrade handskar, två rullar presentpapper, en handcréme som luktar jättegott, en primer och två par trosor. Tredje paret trosor är så galet snygga att jag redan har på mig dom, fniss. Utöver detta så köpte jag bland annat hårspray, balsam, strumpbyxor, en jättesnygg ring, lite andra apoteksvaror osv, osv, osv.. :)

Kommentarer
Postat av: Bettan Norberg

haha jaa ibland så kan han ju vara de ;)

jo men precis, men de märks på kläderna iaf :)
Idag gjorde vi någon vi egentligen inte borde, men när man är så sjukt less att man bara vill skita i de hela då får man göra fel tycker jag. Vi åt stenugnsbakad pizza, inte sån där flottig utan fräsch pizza, gott va de! Tur jag inte övervägde beasås iaf ;) Dock förstördes min aptit lite av hon som svullade i sig en fettopizza och hon va iaf tjugo kilo tyngre än mig.. Tur vi tog en promenad på en o en halv timme innan säger jaa bara ;)

Kram!

2012-10-28 @ 19:19:55
URL: http://norbergb.blogg.se/
Postat av: Rockabilly Pinup Girl

Sv: det är sååå bra! :D åh tack :) dom där trosorna har jag med, har faktiskt alla färger dom med spets bakom haha älskar dom trosorna :D

2012-10-28 @ 20:09:31
URL: http://rockabillypinupgirl.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Jag har den där apoliva dusch scruben :) fast tror jag har den röda! :)

sv; Ja absolut :)

2012-10-28 @ 23:29:13
URL: http://rocknrolldoll.blogg.se
Postat av: Elliot

SV; haha, ja så kan de gå ;)

2012-10-29 @ 07:49:33
URL: http://katrineelliot.blogg.se

Kommentera inlägget här:
.. men tänk på att det du skriver i din kommentar kommer att vara möjligt för många att läsa och kan spåras via ditt IP-nummer.


Namn:
Spara information

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0