50-årskalas

Idag har jag glömt att blogga (.. händer i princip aldrig. what's wrong?). Hur som helst så hade jag iallfall inte haft tid. Imorse när jag vaknade så fanns det ingen ström i lägenheten. Det fick bli hyresvärdens bekymmer. Jag och Mr. C tog en tur på stan och köpte lite småsaker. Jag kan visa imorgon kanske?
 
När vi kom hem från stan så var strömmen fixad och jag fick locka håret, duscha och sminka mig. För ikväll har det varit 50-årsfest för min farbror Micke.
 

(C & Jag. Mor & Far. Farbror. Blommor jag köpte, bland annat, i present)
 
Dåliga bilder beror på att det går dåligt att lägga över från pappas mobil, till min mobil och från den till min dator. Av någon anledning. Skitsamma :)

Kommentarer
Postat av: Johannas Rockabilly & Vintage

Va fina ni är!! :)

2012-10-28 @ 02:10:42
URL: http://johannasvintage.blogspot.se
Postat av: Mamma Wild ❤

sv: ja, det är riktigt fräscht :}

2012-10-28 @ 10:50:40
URL: http://mammawild.blogg.se
Postat av: Mikaela

Mys! :) Älskar ditt hår!

sv; Haha jaa, jag har det på dvd :D som jag bränt ut själv förut. Så galet bra! :D Jo, man hoppas ju iallafall på att det kommer att vara någorlunda! :)

Jag har tänkt mig en ganska liten i år :) kommer nog inte att se den så jätteofta ändå med tanke på att jag bor hemma hos min pojkvän emellanåt också då jag har min katt här och karln min bara är hemma på helgerna. Så jag är i min egen lägenhet kanske två dagar per vecka bara. Men det blir nog lite mer sen i december då jag flyttar Eddie till pappa. :) Men det kommer nog bli mysigt :) lite julmys vill man ju ändå ha, även om jag inte kommer att vara där varje dag :)

2012-10-28 @ 11:12:41
URL: http://rocknrolldoll.blogg.se
Postat av: josephine

Cool blogg har du!!

2012-10-28 @ 12:23:58
URL: http://photomemorys.blogg.se
Postat av: Rockabilly Pinup Girl

Fin du är! :)

2012-10-28 @ 16:16:36
URL: http://rockabillypinupgirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:
.. men tänk på att det du skriver i din kommentar kommer att vara möjligt för många att läsa och kan spåras via ditt IP-nummer.


Namn:
Spara information

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0