Produkttips!


Jag tänkte berätta för er om några hårproduktsfavoriter jag har,
jag går ju som ni kanske vet på frisörlinjen och har därför iallafall liiite koll.
(eftersom att dessa är favoriter så betygssätter jag dem inte, de är alla toppen!)


Detta är det bästa jag provat utanför frisörmärkena (den är faktiskt bättre än många av de billigare salongsmärkena också vill jag påstå). Det är en snabbvärkande inpackning som ger väldigt intensiv glans och får håret att se betydligt friskare ut.
Inköpsställe: Åhléns
Pris: ca 75 kronor


Den slits aldrig ut, dust it är värd att fortsätta prata om i evigheter. Ett puderwax som ger mycket volym och strävhet. Används i hårfästet där man masserar in och om man vill, tuperar lite. Just detta märke på volympuder kan vara till stört fördel för den med ljust hår. På mörkare hår är ex. Lanzas volympuder lite bättre.
Inköpsställe: Frisersalonger
Pris: ca 129 kronor, men det varierar mycket.


Detta är en "mirakelolja" som man kan använda i både blött hår (då man fönar in den i håret) eller på torrt då man lätt stryker den över håret. Det finns en ljusare flaska (light) som är för tunt hår och en mörkare flaska för lite grövre hår. Jag testade denna många gånger när jag var på praktik på en salong och den utförde verkligen mirakel. De allra slitnaste eller sönderfärgade håren kändes som silke när vi fönat in oljan.
Inköpsställe: Frisersalonger
Pris: ca 269 kronor


Det bästa vax en man (eller korthårig tjej) kan få, utan tvekan. Det är ett vax som stått i rampljuset länge och som verkligen håller vad det lovar. Det är inte för matt, inte för glansigt, inte stenhårt och inte för blött. Ger perfekt stadga, volym och håller håret formbart. Som tjej tycker jag att vaxet är bra till att dra ut jättetunt i händerna och lätt dra över håret när jag stylat det, för att få ner frissigt hår, småhår som sticker ut eller elektriskt hår.
Inköpsställe: Frisersalonger
Pris: ca 200 kronor


Kommentarer
Postat av: anna

kul med tips :)

2012-03-13 @ 20:35:14
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Vicky

fin header! :Djag funderar på att tatuera mig, men behöver lite råd. Kika gärna in på min blogg och säg vad du tycker om min text jag hade tänkt mig :)

puss och kram!

2012-03-13 @ 20:46:25
URL: http://nattstad.se/vickymillmark
Postat av: Annika

Perfekta tips!

2012-03-14 @ 10:12:48
URL: http://bringblingtoeverything.com/
Postat av: REBECCA

sv: jaa, det tycker jag också att det skulle vara! en riktig dröm!bra tips!

2012-03-14 @ 18:52:26
URL: http://ohmycarotte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:
.. men tänk på att det du skriver i din kommentar kommer att vara möjligt för många att läsa och kan spåras via ditt IP-nummer.


Namn:
Spara information

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0