Utomlands, midsommar, skolavslutning

Nu var det väl en evighet sedan jag bloggade senast nästan! Jag har ju varit utomlands i två veckor och även jobbat en vecka sedan jag skrev här senast. Resan kommer få ett eget inlägg senare.

Midsommar firade jag
hos mina föräldrar, med min syster och min pojkvän. Vi grillade, gjorde en midsommarstång och plockade blommor i massor.

Innan resan firade jag och min pojkvän att han gått ut skolan med bowling, bio, utemat, öl, mys och till sist champagne på Clarion. Varför vi skulle åka utomlands var för att han hellre ville det än att fira studenten här hemma med flakåkning osv. Men trots det var jag lite busig och köpte presenter och bjöd på både det ena och det andra för att fira, vilket var toppen fastän det blev en vecka tidigt och så!


Krimskrams!Hemma i fina Sverige igen!

Midsommartårta!

Kommentarer
Postat av: Annika

Härligt med utlandssemester!

2012-06-26 @ 19:37:33
URL: http://bringblingtoeverything.com
Postat av: Bettan

Jaa här händer grejer ;) i köpte honom på semestern :DMen ni verkar ju haft de mysigt, tycker de va en vettig idé med utlandsresa iaf :D Ser fram emot att se bilder från de :D

KRaaam

2012-06-27 @ 09:57:50
URL: http://norbergb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:
.. men tänk på att det du skriver i din kommentar kommer att vara möjligt för många att läsa och kan spåras via ditt IP-nummer.


Namn:
Spara information

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0