Köper fina skor imorgon!

Idag var jag en sväng på stan efter skolan med min fina vän Rebecka. Köpte en ny hårborste och underkläder. Och imorgon - gueess whaaat? - så köper jag ett fint par skor. Det händer ju lite titt som tätt.

Kanske ska ha en liten uppvisning av mina finskor här i bloggen. We'll see what happens.

Adjöss så länge, mina sjömän!


Gud. Eller Håkan som han också heter.

Chokladbollar


I tisdags gjorde jag lite supersnabb bakning, kan ju berätta att min käre Mr. C uppskattade det miiinst sagt.

Nu blir det målning av mina naglar.

Individuellt val inför årskurs 3.

Sådär, nu har jag gjort individuella valen inför årskurs 3. Tyvärr har vi ju nästan inga alternativ eftersom att vi går på en fullkomligt idiotisk friskola, och jag får egentligen bara välja för 250 poäng, men det blev iallafall ..Engelska C och Frisörämnen (som är förberedande kurser inför gesäll).


Imorgon händer något fantastiskt..


Jag borde ha väldigt mycket att skriva eftersom att senaste uppdateringen var i oktober, men .. nej, jag kan inte påstå att något alls har inträffat. Tiden går så otroligt fort. Det har varit jul och nyår, som alla andra år.

Julafton var varm och mysig och spenderades med mina närmsta. Nyår spenderades i famnen på min pojkvän och det kunde vi inte ha gjort bättre, kändes skönt att hoppa över allt detta nyårsfestande.

Så, just nu sitter jag i min säng i lägenheten och bryter tystnaden med världens bästa Håkan Hellström och alldeles strax målar jag mina naglar. Om inte alla nagellack känns fula, haha. 

Imorgon händer något fantastiskt, men vad det är som händer tänker jag inte berätta förrän om några månader.


RSS 2.0