Hagström och jag

Nu har vi haft julavslutningen vilket betyder att jag har fått jullov! Inte en dag för sent om ni frågar mig. Sitter just nu och plinkar på min Hagström och ska strax börja med middagen. Blir tomtegröt till middag idag, haha. Sådant är faktiskt okej nu när det lackar mot jul ;) Hela kvällen ska vi springa upp och ner till tvättstugan. Slitsamt men nödvändigt, hela garderoben måste ju vara ren nu när vi ska åka bort i jul..

Kommentarer
Postat av: Malin

när du la upp denna bilden kom jag på en sak.. i älvdalen har de museet med hagström gitarrer osv :) mammas kusin Stefan spelar keyboard o sjunger i LarzKristerz.. Du kanske känner igen dom. va med i bl.a dansbandskampen o körslaget ^^ snygg gran :D vi har ingen då vår katt skulle ha alltför kul :D

2012-12-20 @ 20:03:45
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Lina Tsutsumi

Coolt att ni lirar gitarr! Hur länge har du spelat?

Svar: I ungefär 7 år :)
Sara

2012-12-30 @ 23:51:09
Postat av: pennstift.blogg.se

Så du är också Hagströmbrud :D fett nice, har en F301a själv, men spelar inte så mycket på den längre, fick en Fender Telecaster i födelsedagspresent som jag fullkomligt ääälskar, så jag har konverterat dit nu tror jag!

2013-01-01 @ 17:35:37
URL: http://pennstift.blogg.se/

Kommentera inlägget här:
.. men tänk på att det du skriver i din kommentar kommer att vara möjligt för många att läsa och kan spåras via ditt IP-nummer.


Namn:
Spara information

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0