10 saker


När jag var liten var jag journalist och hade en tidning som hette "familjenyheter" där jag skrev skvaller, nyheter och intervjuade familjemedlemmarna. Såklart läste hela familjen min tidning.
Jag ogillar ganska många typer av mat. Jag rynkar på näsan till fisk, skinka, leverpastej, ostar, pepparkakor, pensionärsmat (haha! t.ex isterband, pölsa, palt, blodpudding), kassler osv, osv, osv.
Jag spelade i band när jag gick i högstadiet, vilket var sjukt kul. Var så nervös när vi hade gig eller när vi skulle spela in.
Jag uppskattar många vinteraktiviteter, eftersom att jag är uppvuxen här i norrland där vi alltid har mycket snö. När jag var liten så gick jag i slalomskola, lärde mig köra skoter osv, vilket jag fortfarande gör ofta på vintrarna.
Jag tittar varje dag på årets julkalender! Hihih..
Jag är och har i många år varit en riktig "strumpoman". Tycker om att byta strumpor ofta, och har alla tänkbara färger (förutom gul). Äger alltså väldigt många par strumpor and I LOVE IT.
Jag gillar LP-skivor, och har en originalskriva med Elvis. Och inte nog med att jag har en sån, den är fantastiskt bra också, mycket bättre än alla andra Elvis-LP-skivor jag har!
Jag gillar INTE Rihanna. Jag antar att det är dödsstraff på att erkänna det, men jag tycker att hon är oförskämt dålig och jag aaavskyr hennes musik. Finns inget hos henne som jag gillar... alls.
Jag älskar bröllop! Inte för att jag är intresserad eller vill gifta mig, utan bara för att så fort det vankas bröllop så är allt så mysigt och kärleksfullt. Gillar bröllopsprogram på TV, gillar bröllopsböcker, tycker det är så fint att träffa brudar som ska gifta sig och jag gillar att läsa bröllopstidningar. Det är en så mysig atmosfär.
Morfar var min bästaste bästis när jag var liten. Jo, visst hade jag många bästisar, men morfar var min favoritbästis. Vi brukade ringa varann och berätta hemlisar och jag brukade ofta ta bussen till honom efter skolan och vara där och leka. Han betyder fortfarande otroligt mycket för mig ♥♥♥

Kommentarer
Postat av: Malin

vad kul att läsa :) Har också en speciell LP med Elvis ^^ tydligen värd en hel del idag :O Ärvde mammas vinylspelare, samt alla andra grejer hon hade där hemma. Hon ärvde det efter sin far då han gick bort osv. Jag gillar även julklapparna nedan, fina! Flyttade strax innan jag skulle fylla 15 sedan dess har jag bott hemifrån ^^ bott lite överallt som sagt men landade i Stockholm av alla ställen ^^ jaa hus vore underbart, alltid något att pyssla med och vilken frihet! slippa grannar som stör eller klagar, kunna fixa mer som man vill :D

2012-12-20 @ 14:33:13
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Malin

jag brukar vara på bägge bilträffarna då jag är uppvuxen dels i Dalarna så var CCW självklart :D ska dit i 10dagar nu i sommar. ska köpa husvagnen i vår ^^ PBM har jag varit på 2ggr nu bara ^^ ska ni på något i sommar?

2012-12-20 @ 14:35:06
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Bettan

Roligt med små "listor", gillar de där med att du hade en tidning som hela familjen läste, haha :)

2012-12-20 @ 21:17:22
URL: http://veronicaaagesen.devote.se
Postat av: Rockabilly Pinup Girl

Sluta va så fiiin! :)

2012-12-20 @ 21:23:48
URL: http://hotrodgirl.blogg.se
Postat av: nickolina

sånt här är så himla kul att läsa!
ja vusst är de fint när de ser ut så :)

2012-12-21 @ 09:02:14
URL: http://nickolinanyfiken.blogg.se
Postat av: Malin

åh jag förstår, finns inte sååå mkt träffar här nere i Stockholm som hemma! Jag trivs rätt bra men inte i förorten där vi bor.. vi båda vill ju bo i ett hus/radhus/lägenhet mer norr om stan med ca 1-4mil till. är aldrig inne i stan, sedan jag flyttade hit 2010 så har jag varit där 3ggr ^^ hehe! åååh ja det vore någonting med hus längs kusten.. skillnaden på huspriser i norr o här är ju rätt enorma! :D jaa vi överlever ju ännu så jag tror nästa år blir awesome! :D alla har ju så sjuuukt olika teorier om undergången verkligen.. hoppas du ska på PBM :) joo lär nog vara det, Elvis är ju grym! :)

2012-12-21 @ 21:40:36
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Miss Baby Peaches

Roligt att läsa1

MEN! Hur kan du INTE tycka om isterband?! Det som är så gott!

2012-12-23 @ 16:04:19
URL: http://missbabypeaches.se/

Kommentera inlägget här:
.. men tänk på att det du skriver i din kommentar kommer att vara möjligt för många att läsa och kan spåras via ditt IP-nummer.


Namn:
Spara information

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0