Två år och fyra månadersdag.

Nu ska ni få se, vad mina naglar har grott. Som ogräs! Fast ganska stiligt ogräs måste jag då medge.Jag lyssnar för ögonblicket på Håkan Hellström och funderar över dagens middag. Tänkte göra något trevligt eftersom att jag och Christoffer har någon sådan där månadsdag .. två år och fyra månadersdag, för att vara noggrann (hoppas att jag inte skrev fel nu). Men jag vet inte riktigt vad än.

Får väl se om han ens har tid att ses, han har nämligen snöat in sig i ett spel och jag har en känsla av att han kommer vara lite okontaktbar. Han rörde knappt blicken från datorskärmen igår, haha.


Kommentarer
Postat av: Yasmine

Tack så mycket :)

2011-10-24 @ 05:48:51
URL: http://ladyyasmine.blogg.se/
Postat av: LiindasSmink

åhh vill också ha långa naglar :PPs. Kolla gärna in min nya makeup blogg.

Just nu finns det en guide för den perfekta jul sminkningen!

Kolla in om du vill :)

2011-12-24 @ 02:42:40
URL: http://liindassmink.blogg.se/
Postat av: Michaila

Fina naglar :D

2012-01-17 @ 23:26:18
URL: http://michaila.blogg.se/
Postat av: Amanda - Flickan med svagt hjärta

Vilken härlig och superfinurlig blogg du har. :) Nu är det så att du kommenterade min blogg för över 2 år sedan så jag tänkte kika in och kolla hur läget är nu för tiden ? :)Själv så har jag haft lite svårt. Har fått problem med hjärtat och fått en pacemaker inopererat. Låg på sjukhus länge och det blev dyrt.Så tänkte om du kanske kunde hjälpa mig lite. Om du kikar in på min blogg så finns det en annons som heter Adsettings, gå in där och bli medlem, då får jag 40 kr. Då kanske jag har råd att betala lite av mina räkningar. Självklart så kan du själv tjäna en massa pengar också.Annars så får du ha det så bra. :)Kraam.

2012-01-23 @ 04:28:49
URL: http://youpushedmeaway.blogg.se/

Kommentera inlägget här:
.. men tänk på att det du skriver i din kommentar kommer att vara möjligt för många att läsa och kan spåras via ditt IP-nummer.


Namn:
Spara information

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0