Mår dåligt men inleder snart sommarlov!

Usch, vad jag mår dåligt alltså. Skulle tro att kombinationen av grädde (laktos..) och något psykiskt har ställt till med detta. Jag har inte just ätit något sedan jordgubbar och grädde igår kväll. Idag har jag alltså bara druckit vatten, i massor och kämpat mig genom dagen med en mage som skriker åt mig att lägga mig ner och vila istället för att tjoa runt. Samtidigt som detta har jag lite lätt feber och ett tryck i huvudet, lite som om det vore fullt av maschmallows. Och om jag sov i natt? Nej, sannerligen inte. Jag vaknade panikslagen ungefär var femte minut, när jag väl hade somnat.

Men jag jobbar trots allt sista dagen imorgon, då jag slutar vid klockan 11 på förmiddagen, det blir en underbar dag. Har hört att det skulle bli extra varmt och det känns toppen att inleda sommarlovet så ♥


Saknar denna varelse så att jag går under inombords.


Svar på din fråga: Tips om bra låtar!

Svar: Ja, nu när det är sommar så ältar jag mycket Håkan Hellström, han är en riktig sommarklassiker tycker jag. Låtarna Jag vet vilken dy hon varit i, Det är så jag säger det och Shelley lyssnar jag lite extra mycket på. Peppar inför hans spelning här i Östersund på Storsjöyran senare i sommar.

Annat som spelas är ju lite skön partymusik och riktiga sommarklassiker. En låtar som får fart på festhumöret är Sweat. Två låtar som är mysiga en regnig dag är The Cave och Little Lion Man.

Min favorit är dock So You Do med Hoffmaestro, skön sång, skönt spel & skön text ♥
(Alla låtar jag lagt skrivit ut här, är klickbara och leder dig till just den låten på spotify).


Midsommar!

Idag är det minsann midsommar och jag har både dansat runt midsommarstången (prästens lilla kråka bland annat!) med min fina Emelie, träffat folk, gått på tipspromenad, grillat, lagat mat och, plockat massvis av blommor, trots ett dystert väder!

Ikväll tar jag det lugnt, för att imorgon istället dra iväg väldigt många mil för att lyssna på livemusik och titta på glatt folk!Håkan Hellström - Shelley
Att drunkna är inte så illa
om det får en att drömma och hoppas på
att en seglande båt ska komma.

.. och vi går ut och brinner upp i natten
och skyller allting på våra fyllehuven.Välkommen Henke.

Efter alla dessa år som jag beundrat denna mannen så kommer han äntligen till Storsjöyran. Det här lär bli större än någonsin. Jag har sett flertalet världskända band som jag älskat och som betytt enormt mycket men inget är värt något alls jämfört med detta. Jag var en del av hans armé av drömmare, jag lärde mig varenda text, varenda melodi och jag vill inte för något i världen missa detta. År in och år ut har jag väntat, om någon månad smäller det, och sedan kan jag en dag dö lycklig.


"En armé av drömmare adopterade hans stil i svarta kläder, kajal och stjärnor klistrade under ögonen. Den skenbart naiva musiken bar ett bottenlöst djup sammanfattat i enkla melodier och ord. I ett lika direkt som skevt tilltal, perfekt kalibrerad för att slå en kil rakt in i ett hjärta fyllt med förvirring, tvivel och hopp."
-
Storsjoyran.se

Regnig dag.

Åh, vilket regn jag fick idag. Men inte gör det mig på tok för mycket ändå, jobbade förmiddagen och nu ligger jag i soffan och ser på The Green Mile. Men jag ska inte se hela, för då kommer jag grina ögonen ur mig.. så jag stänger av i lite lagom tid.About courage ..

Courage does not always roar, sometimes courage is the quiet voice at the end of the day saying "I will try again tomorrow".


Här har ni eran högt älskade bloggförfattare, klädd för en trött söndag, med ett av morfars glasögonpar och det nästintill vita håret platt kammat. (bilden togs för länge sedan, heh..)

En inte allt för underbar dag.

Ingen toppendag idag, jag vaknade på tok för sent av en helt sjukt jobbig dröm, inser att de enda planerna jag hade för dagen inställts och nu är jag bara så himla less på solen som ska gå i moln hela tiden när man försöker sola.

Men det finns väl inte så mycket att göra åt saken, lägga sig på en filt med hög musik i lurarna och försöka tjuvsova bort lite slötid och alla tankar.


Saknar min knasboll något mer än vanligt just idag. ♥
(och JA, han kommer smyghata mig för den här bilden något så enormt men inte fan bryr jag mig, hihi. enda sättet att få honom att skratta på bild är att kittla honom på magen and so I did!).


Smoothie i solen!

Idag har varit en riktig heldag i solen, hur mysigt som helst. Dock har jag bränt mig lite men nu när jag lagt på lite After Sun så känns det mycket bättre. Hoppas att solen kommer på besök i morgon med så jag får forsätta jobba på brännan.

Jag gjorde en smoothie/milkshake att smaska på i solen. Hallon is the taste! .. och såklart använde jag inget socker. :)

Vad ska jag göra idag?

Jo! - idag ska jag fortsätta med min kokbok ute i solen, med Håkan Hellström i lurarna och åsynen av två härliga hundar som myser runt i gräset framför mig.

Håkan Hellström ♥

Gårkvällen

Igårkväll var det som sagt fest och det var mysigt i värmen på en jättestor balkong. Jag är vanligtvis inte typen som tar kort men ... so I did!Sommarlov .. äntligen!

Idag har jag fått sommarlov och åh, så bra det känns! Ikväll blir det fest med övriga klasskamrater - för att få ett grymt avslut innan alla drar åt olika håll för att jobba eller slöa.


Blommor jag plockade åt morfar i helgen när jag var hos honom och hälsade på.

Och förresten, vädret idag är underbart! Kvavt men varmt och soligt, vilket är så skönt. Ta vara på det och gå ut, för det är precis vad jag har gjort.


Två år ♥

Igår hade jag och Christoffer våran tvåårsdag, och det resulterade ju såklart i att jag inte bloggade. MEN jag tog lite kort att dela med er läsare idag istället!


Vi grillade middag och åt nere vid Storsjön och det var jättegott och mysigt, vädret var helt på våran sida. Sedan åkte vi till biostaden och såg Pirates of the Caribbean (alltså den nya) och den var helt okej, trots att den kändes lite långdragen emellan åt. Vi åt cupcakes på kvällen och spelade uno (min stora favorit här i livet, haha) och tog en sköön kvällspromenad.

Jag älskar dig Christoffer

Tips på kul grej!

Har ni tråkigt denna söndag?
Själv sitter jag och klipper ur en massa recpet ur alla möjliga tidningar (buffé, må bra m.fl) och det ska bli en kokbok för sommaren. Den kommer att bestå av mycket grillning och efterrätter som innehåller färska bär.
Detta är ju något som man kan ligga och göra i solen också, vilket passar bra idag när det är närmare 26 grader ute!

Jag är en extremt kreativ person och ja, ibland måste jag få pyssla av mig lite. Tänkte först göra hela boken i bildprogram, men hur mycket roligare är det ändå inte att klippa och klista. Som förr i tiden ;)She.


Me.

RSS 2.0