You'll never realize..You'll never realize how strong you are until
 you have no other choice but to be strong.


Jag, jag, jag! Många bilder..

Jag lägger sällan upp bilder på mig själv. Här är några bilder på mig under några olika perioder.

På första bilden
är jag liten, med min lila mössa och skidorna framme. Jag minns känslan, jag åkte den där gången fram och tillbaka tills jag blev trött, längre än så vågade jag nog inte riktigt åka. Mina skidor var rosa och vita, likaså stavarna. Jag tyckte att de var riktigt fina då.
På bilderna där jag har svart hår var jag 13-14 år, haha.
På de blonda bilderna är jag 15-16 år. Bilden längst ner togs nu under höstterminen.

Jag vill ..


.. räknar ner till 18årsdagen.


Produktrecension: Isadora Nail Care


Isadora Wonder Care Nail Spa Nail Repair
Mitt betyg:
Motivering: Lätt att applicera, torkar fort, man känner en omedelbar skillnad. Bäst av alla de jag har använt tidigare! Mina naglar (som är otroligt känsliga) är nu hållbara oavsett vad jag gör.
Pris: Vet inte / minns inte.


♥ Dag 28 – Det här saknar jag.

Jag gör en lista på vad jag saknar

♦ De jag älskat och förlorat
♦ Gitarrlektionerna hos Björn
♦ Ridningen
♦ Att kunna andas ut och slappna av
♦ Sommar och sol
♦ Pengar, pengar och återigen pengar
♦ Att vara liten
♦ Vänner jag tappat
♦ Musik
♦ Massor av fritid
♦ Åren i högstadiet, såhär i efterhand var de underbara
♦ Nya extensions
♦ .. för tillfället min pojkvän. ♥


Vi alla minns väl hur det var att vara liten. Här är ett dagisfoto (det enda barnfotot av mig på denna datorn). Haha, liten och söt!


♥ Dag 27 – Min favoritplats.

Jag kan börja med att jag har olika typer av favoritplatser. Jag kan inte jämföra att ligga i solen utomlands och att stå på en fullkomligt underbar konsert.

Min favoritplats utomlands.
Av alla de 9 länder jag har varit i så ..
Port el Kantaoui vilket är ett hamnområde i Tunisien, Sousse.
Världens mysigaste ställe att strosa runt i på kvällarna, sätta sig på någon bar och smaska på en extremt stor och onyttig glass, spendera pengar på shopping, prata med folk, gå på resturang eller bara sätta sig på en bänk och njuta av tillvaron och värmen. Inte ens en alldeles för rökig karaokebar mitt i natten känns fel.
Enda minuset är väl att det kan vara lite för mycket folk ibland, men det får man räkna med när man åker under turistsäsongen.

Min favoritplats i Sverige.
Min favoritstad är Göteborg. Men under festivalen storsjöyran är och förblir Östersund mitt hem och min stolthet, haha. Även i månaden mars tycker jag att Östersund är underbart - med solen som skiner, snön som glittrar och allt folk som äntligen tappat sina sorgsna vinterblickar. Men det är ju trots allt bara två gånger om året. Ser fram emot att om några år flytta och hitta en riktig favoritplats att bosätta mig på.

Min favoritplats hemma.
På en underbar konsert, i skogen med hundarna, med mamma ute på altanen en solig sommardag, ute vid bilarna med pappa eller i Stoffes famn en lördagsmorgon när inget i hela världen kan tvinga mig att kliva upp tidigt.


Min favoritplats utomlands!
Mer av vad jag skrivit om Tunisien kan ni läsa/se här.

Just nu!

♦ Vill jag att Stoffe ska komma hit och vara lika varm som alltid.
♦ Knapra i mig några alvedon så att huvudvärken släpper.
♦ Ha någon som hämtar alvedonen åt mig.
♦ Duscha (eftersom att jag varit på gymmet för ett tag sedan).
♦ Släcka alla lampor som gör att huvudvärken blir värre.
♦ Återligen ha en varm pojkvän här.
♦ Sova.


åh, kom hit nu ♥

♥ Dag 26 – Mina rädslor.

Hoppar över 25 för att den var tråkig.

Min livs största rädsla är att förlora någon jag älskar, det skulle vara oerhört svårt att tackla.

En småsak som jag är rädd för är daggmaskar, att se en ger mig kalla kårar och ett högt brandlarm börjar tjuta i mitt huvud. Panikkänslor, precis som med spindlar.

När jag var liten var jag rädd för spöken under sängen.. haha.♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.

Finns många svar på den frågan, men jag gråter framförallt till filmer (minst sagt ofrivilligt)!
I taket lyser stjärnorna, Titanic, Where the wild things are och The green mile är några av de filmer jag gråtit till på senare tid. Haha!


♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.

Efter en jobbig dag har jag några få, men fantastiska ting, som kan få mig upp på fötter igen.

Musik.

Jag har alltid haft ett behov av musik. Att lyssna eller att själv spela gitarr får mig ofta på andra tankar och kan lugna jobbiga känslor.

Familjen.
Jag har en underbar familj som jag mer än gärna umgås med. Med detta gäng hittar jag alltid på bus och stök som får mig att glömma annat som skaver i hjärtat.

Djuren.
Vem blir inte glad när man blir bemött av en överlycklig valp varje gång man öppnar dörren? En valp som gör allt för att se en le. Och vem blir inte glad när man känner sig lite ensam en morgon och då kommer - utan att man ens bett om det - en hund och lägger sig intill?


Underbara valp. Han växer och blir större - men är fortfarande lika barnslig!

Christoffer.
Min pojkvän & bästa vän. Vi pratar om det mesta och står varann väldigt nära. Han är den bästa tänkbara pojkvännen enligt mig, vi har så kul och vi skrattar jämt, han lyssnar och vi gör det mesta tillsammans. Att spendera varje ledig stund med honom gör mig lugn och glad.

Och några andra vänner.
Ingen nämnd, ingen glömd. Jag har vänner som jag vet att jag kan vända mig till den dagen då jag inte har någon annan vid min sida, som ställer upp - oavsett avstånd mellan oss och oavsett tillfälle. De finns där.

♥ Dag 22 – Det här upprör mig.Ja, som rubriken lyder ska jag nu skriva saker som upprör mig. Jag gör en lista!

När bilförare inte orkar bromsa vid ett övergångsställe så att man får stå där och vänta (och väntar man inte så blir man påkörd - typiskt östersund).
Att SD kom in i riksdagen.
♦ Att bo i lägenhet, grannarna tittar på TV med extremt högt ljud klockan två på natten och röker så att hela trappuppgången luktar surfimp.
Att djur ska behöva behandlas som skit, bara för att de inte föddes i en människokropp. Det är fortfarande liv det handlar om, känslor, tankar och ett hjärta som slår.
Människor som lägger så mycket energi på att vara någon de egentligen inte är, för uppmärksamhet.
Att människor känner ett så extremt behov av att döma alla de ser, första gången de ser en människa måste de bestämma sig, är hon en slampa och attentionwhore eller ser hon ut som en jävla mes - självklart finns inget mellanting.
Att allt handlar om pengar. Har man inga pengar kan man lika gärna dö och människor ska ju så klart inte dela med sig (.. eller hur var det nu?). Antingen så blir man rik eller så dör man.

.. och självklart upprör sådana saker som cancer, mobbing, lagar och så vidare mig med. Men precis som alla andra svenskar sitter jag bara still utan att protestera speciellt högt - pinsamt nog.


Quick update; Tandregleringen?!

Quick update;

Tandreglering i Februari väntar, haha.
Lite sent ute om du frågar mig.

♥ Dag 20 – Den här månaden.

Åh, Januari är ju alltid lite speciellt..


Det nya året invigs.


Min lille far fyllde år.


Jag och Stoffe tog en tur till djuraffären och jag köpte några fiskar att ha i min lägenhet, mysfaktor hihi!


Min lilla mamma har blivit helt bloggtokig.

Jaa .. det var nog en kortfattning av denna månad!

.. längtar inte ett dugg.

Har precis blekt mammas utväxt, vilket blir den sista färgningen för det här lovet. Har sysslat ganska mycket med färg de senaste veckorna när jag har varit hemma.

Imorgon börjar skolan
och jag längtar inte ett dugg. Men det kommer att gå fint eftersom att jag är ledig i slutet av veckan. Varför? Det skriver jag om när vi börjar närma oss det.

Åker in till stan ikväll i alla fall, bort från familjen och hem till min lägenhet där jag kommer att gosa ner mig under täcket med pojkvännen och sova nästan direkt.


Haha, en söt men dåligt gjord bild på mig och Stoffe ♥

♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.

Jag hoppar över min favoritfödelsedag.

Jag låter mig egentligen inte sitta och tänka över vad jag ångrar, men just den här gången ska jag försöka.

Jag ångrar ibland att jag blekte mitt hår, det svarta kände jag mig tryggare med. Jag kan även ångra att jag i somras inte köpte något alls som jag ville ha för min lön utan att jag bara lät pengarna rinna ut i sanden sakta men säkert. Jag ångrar att jag inte var mer med mina vänner i somras. Jag ångrar ibland att jag inte valde musikprogrammet istället för frisörprogrammet (dock vet jag att om jag hade gått musikprogrammet så hade jag velat gå frisör, så whatever).

Men oftast rättar jag till saker som jag känner att jag ångrar.


En bild på mig i svart hår :)


♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.

Jag hade tjatat en väldigt lång tid på min kära pappa som till slut inte kunde säga nej mer. När jag stod där i affären och såg ner på de små mjuka varelserna tårades mina ögon. Jag skulle få en hamster, en egen, som jag så länge hade velat. Jag var då runt 11 år tror jag och lyckan var enorm.

Han var ganska långhårig och pälsen var vit och ljusbrun. Han var alltid pigg och nyfiken. Älskade mat och att springa i sitt hjul. Brukade sitta i fickan på magen på mina mjukiströjor. Det var min Ludde det.


Nu vilar Ludwig sedan några år fridfullt under jorden ♥
Han dog exakt en vecka innan han skulle fylla 2 år och det var en jobbig förlust.

♥ Dag 15 - Mina drömmar.

Jag har alltid sagt att jag inte har så mycket målsättningar eller drömmar - för att jag inte någonsin vill känna mig misslyckad. Så för att vara lite busig och tolka dagens ämne som jag vill, så ska jag skriva vad jag drömmer om på nätterna - för det är sannerligen något jag gör.


Jag drömmer något som jag minns varje natt. Igår natt drömde jag att min morfar såg ut som Pettson och att min mamma skulle begrava honom på gården, något som jag däremot inte förstod var varför hon grävde ett så grunt hål för när vi sedan fyllde igen det så stack fortfarande näsan och pannan upp ur jorden.

För några nätter sedan var jag en åskådare i en av Hitlers träningsläger och såg hela tiden folk som plågades. Själv satt jag instängd i små utrymmen.

Jag har även återkommande drömmar - som att någon tvingar mig att ta hand om en jobbig bebis eller att jag har jättemånga hamstrar som antingen slår ihjäl varann, blir stulna, rymmer eller som lämnas kvar i ett brinnande hus. Jag är alltid lika panikslagen när jag vaknar.


RSS 2.0