Skidor i tisdags!


Som sagt åkte vi ju skidor i tidsdags. Här är bilder på oss!
Översta fr. v. Emma, Jag, Thilde och Lina
Nedersta fr. v. Emma, Jag, Ellinor och Lina
Brudar i täckbyxor med andra ord!

Svinrygg och curlers.


Ja, detta är väl vad jag har gjort idag.
En svinrygg med lite fantasi och rullning av curlers, helt okej dag med andra ord!

Även köpt nästan ett kilo godis för 25 kronor, jag har med andra ord laddat upp inför helgen.

Något jag hatar ..

Är permanentrullning! Usch, i måndags satt vi och gjorde det i tre timmar i stäck.


.. och neej, det får väl egentligen inte sitta några pinnar
sådär men allt rasar ju annars. Sjukare grejer alltså!

Jag igen.


Åh, jag har nyss ätit världens godaste sallad ever.
Den innehöll körsbärstomater, romansallad, rostbiff, qinoua och lite rostad lök.
Jag dog nästan lite över all perfektion.

Jag dog även lite när jag fick veta att om jag gjorde det där lilla G-provet i matte idag så fick jag vara ledig nästa onsdag. Om jag gjorde det? Hell yes! Nu har jag inte matte igen förens efter lovet, vilken lättnad.

Nu blir det nog lite musik och sedan får jag ta tag i den lilla disken.
Ha en fin dag! ♥

Älskade dumboll.

Idag tog jag på mig solglasögonen för första gången i år och åkte en tur på längdskidor här i Östersund med några fina tjejer i klassen. Vi åkte bara 3 kilometer, sedan gick vi ner i solen och pratade lite.

Har även haft några timmar svenska och fick börja läsa en bok som heter Blåst. Jag lånade den på biblioteket igår i all hast och den verkar inte allt för jobbig eller tråkig att läsa.


Jag saknar den här lilla dumbollen ♥ Han börjar bli en stor pojke nu!

Jag idag.


Klippning, goskväll, modevisning, syster.

Idag klippte jag Stoffe, hade jag varit smart så hade jag ju fotat lite under tiden och visat här, men det var jag såklart inte. Jag blev iallafall väldigt nöjd med klippningen.

Nu sitter jag här i sängen och sjunger lite på myslåtar. Appropå mys så hade jag en mysfest/goskväll med tjejerna för några kvällar sedan. Det gamla härliga gänget, precis som förut, massa skratt och fjantande. Det är verkligen godis för själen.

Imorgon har jag sovmorgon och sedan tar jag bussen till skolan där jag ska äta tacos med Ellinor och Rebecka vid 12-tiden. Sedan ska jag ha några timmars planerande inför en modevisning i maj och sedan tar jag bussen hem till mina föräldrar, dit även min näst äldsta syster kommer på lördag.


Gammal bild! Jag tog den på min födelsedag förra året.

Nu ska jag äta lite chokladpudding. Om-nom-nom!

Efter regn kommer solsken / efter tystnad kommer uppdatering.

(I know, dålig uppdatering)..

Jag kan väl berätta lite om den senaste veckan, iaf de saker jag minns!

Jag gjorde svinrygg i måndags (för er som tycker att svinrygg låter sjukt så kan jag säga att det är en vanlig håruppsättning). Hade ganska fria händer och fick fixa precis som jag ville, vilket var skönt. Bara låta kreativiteten få flöda lite.

I Tisdags hade jag stresshantering på schemat vilket innebar massage och bodybalance (avslappning, yoga, pilates, balans osv). Det var faktiskt rätt så kul att prova på!

Onsdagen var lugn, jag låg hemma hos Stoffe och tittade på säsong 1 av solsidan nästan hela dagen. Tog en tur ner på stan och köpte tre par byxor.

Torsdagen började med att jag hade en klippning (helform) på en hårmodell i salongen under morgonen. Jag åt därefter pannkaka (inte så gott alls .. in fact) med Rebecka och gick hem till Stoffe som jag tillsammans med (trots snöstorm) åkte runt till några affärer med.

På fredagen hade jag en lektion som mest innebar skoj och lek. Vi skulle pyssla i grupper och det gick strålande. En riktig mysfredag med partymusik och härlig stämning. Gick därefter ner på stan, "råkade köpa en tröja", mötte pappa och åkte hit hem till dom.

Idag har jag haft ganska fullt upp! Jag klev upp efter en tämligen underlig dröm, åt frukost, åkte till morfar, handlade mat, hälsade på Eva i några timmar, åkte en sväng till morfar igen och sedan hem där det lagades mat. Kollade sedan på den gamla filmen "Sopor" med mor min och sedan tog dagen liksom slut.

 
Så ser en klassisk svinrygg ut! Det är en uppsättning som nog de flesta har sett någongång.

Nu ska jag bara ringa och prata med hjärtat ett tag och sedan är det dags att stänga ögonen för dagen. ♥

RSS 2.0