Solen lyser, det blir fantastico för min del.

Härlig eftermiddag, solen lyser och jag skulle kunna tänka mig att sitta på taket med en kopp kaffe nu. Dock är min käre gosse flitig och städar så jag roar mig vid datorn för ett ögonblick.

Jag tog en tur på H&M
med Rebecka och Louise när jag slutade skolan och köpte lite reasaker att välkomna sommaren med. På onsdag får jag lov och är ledig resten av veckan samt nästa vecka, vilket blir fantastico för min del. Hoppas att solen stannar, så ska jag se till att det blir många koppar kaffe.


Prickig tubtopp, rödvitrandig bandeaubehå, läppglans, turkosblå trosor och ett paraply. Nu är det bara sommaren som fattas!

vart skulle du?

Nu är jag i Hammarstand i en vecka. Ganska lugnt och skönt. Har lite praktik på ICA och kommer hem till en glad hund och en glad mamma. Eftersom att jag slutade tidigt idag ska jag hinna bada tidigt ikväll och använda bus, för jag är så blek att jag snart tinar bort tillsammans med snön. En utlandsresa hade inte varit fel nu.


Vart skulle du allra helst vilja befinna dig nu?

Oh, when we were seventeen, our life was like a film.

Hihi, igår fyllde jag 17.


Lite bilder! Som ni ser så ser jag likadan ut som innan min födelsedag. Eller? Ny rynka? Narigare läppar? En ny haka? Torra pensionärsögon? Vad jag ser är lite snyggare ögonbryn dagen till ära i alla fall! 

Min födelsedag invigdes av finflickorna som sjöng vid 12-slaget och vi hade det jättemysigt
. MEN vad alla vill läsa om i denna ganska ytliga bloggvärld är ju antagligen presenterna? I'll tell you!

Av min pojkvän fick jag hårspray, dust-it (som han vet att jag älskar), en klocka (så retrojävlasnygg ♥) och en napp som det står mitt namn på (wtf?).
Av Sandra fick jag hårspännen, hårutsmyckningar, hårblommor, hårnålar och sådant vilket behövs, jag går ju frisör ;)
Av mina föräldrar fick jag nytt löshår (efterlängtaaat), två böcker, godis, påskpynt (som jag nog visar närmare påsk), ansiktsmask, spatvålar, en pez-apparat i form av Nasse, en ny nattcreme (behövdes), lotter (jag vann 150 spänn) och pengar (500 kronor)!
Sedan fick jag pengar av min morfar förra helgen också.

.. och det ramlar nog in något mer paket framöver när jag träffar lite vänner och min andra syster (känn pressen nu, Fia!).


RSS 2.0