Min lägenhet? Sneakpeak och nyheter!

Ger er lite sneakpeak inför ett inlägg där jag ska visa er hur jag har det här i min lilla etta där jag bor.

.. och även lite nyheter för denna veckan ..

Vad jag tycker om Kungarna Av Tylösand?


Med motiveringen; Knepigt program med patetiska bråk och överdrivna och äckliga fyllor, men wtf .. det går hem hos mig. Det är underhållande och pinsamt på samma gång. Roligast är ju ändå hur media påverkas.

Vad tycker du om programet? Har du sett det? Påverkar det dig? Är det underhållande eller allmänt tråkigt?

Mig & Mamma.


Jag och min kära mamma gjorde ett antal försök att fastna på bild idag när vi hälsade på morfar. Noll av tjugo bilder blev till bådas belåtenhet, haha.

.. ser ni förresten hur ljust mitt hår är idag? Blekte utväxten igårkväll så nu är jag nöjd och glad ett tag framöver.

Nästan en vecka ..

I morgon åker jag hem och Stoffe åker till sina hemtrakter vilket i slutänden betyder att vi inte kommer att ses på nästan en vecka. Egentligen är det ju ingenting motför tidigare gånger vi har varit ifrån varann men ändå .. jag har inte riktigt hunnit acceptera tanken än. Vill inte vara utan dig. ♥

Nu ska jag ta en sväng ner på stan och köpa lite småsaker som jag behöver. Exempelvis påfyllning till mitt mobila bredband.


Ser fram emot att åka hem till lilla underbara gubben.


Valdagen.

Idag är det dags för val! Jag ser fram emot att se vilket parti som vinner då jag faktiskt är relativt intresserad och insatt i politik. Själv får jag inte rösta, då jag är under 18 men jag hoppas för all del att Sverige får en knuff i rätt riktning.


Quick Update; chilla och sedan fira födelsedag.

Quick update;
Nu har jag kommit hem ifrån en ganska slö skoldag och ligger i Stoffes säng. Ska snart ta bussen hem till lägenheten, äta middag och chilla lite. Ikväll träffar jag några tjejer och vi firar att Ellinor fyller år den 19:e. Blir nog en kul kväll! ♥


3 nya raringar till samlingen!


"bara för att du är så underbar".


bild: egen.
De här fina blommorna fick jag av min söta pojkvän igår med motiveringen "bara för att du är så underbar"..

Ikväll kommer jag att uppdatera igen .. och då ska ni få se tre nya par solbrillor som jag köpte idag.

I rymden finns inga känslor.Åh, jag längtar efter att få se den här filmen. Funderar på att se den på bio ganska snart .. har hört att det absolut är värt det!

Svanefors - quality of Sweden.


Några nyinköpta raringar från Svanefors, dessa kommer att få pryda min hall idag när jag kommer hem till lägenheten!

Isadora 192 Power Pink


Vad tycker ni?

God morgon!

God morgon! åh, vad det är skönt att vara hemma. Snart ska jag äta frukost, checka facebook och sedan dra på mig lite smink så jag ser respektabel ut, haha.


Stackars hon som aldrig gråter, fast hon släpar på ett höghus.
Vad är det ingen ska få se som ingen inte redan sett och vart ska det där huset?

Bild: egen.

äntligen träffa min skrutt igen.

Imorgon åker jag hem till föräldrarna över helgen och får äntligen träffa min skrutt igen ♥


Onsdagar in my ♥.

Åh, vad skönt det är med onsdagar! Dagen börjar såklart med mattelektion, vilket inte tar lång tid alls .. på sin höjd två timmar. Därefter hänger man i korridoren ett tag och pratar med klassen innan man beger sig ner på stan eller hem till lägenheten .. och ja, så ser varje onsdag ut för mig. Är det inte härligt?Ser fram emot Idol ikväll. Någon mer som gör det? Vad tyckte ni om gårdagens avsnitt?

The ring(-s).


Det är väl knappas bara jag som älskar ringar? .. jag hade alltid massvis med ringar förut, men nu för tiden har jag inte en aning om vart nästan någon av dem har tagit vägen.

Time for taco?Time for taco? Ja, här är bilder ifrån gårdagen och då var det verkligen tacotime!

Garderobsrensning? - minst sagt.

Idag tar jag med mig ännu ett lass med saker till lägenheten, så det är dags för mig att packa lite nu.

För övrigt så kan jag ju berätta att jag städade ur garderoben igår, och den här gången gjorde jag det seriöst (!). Efter att ha fyllt HELA golvet slängde jag mer än hälften, skänkte bort en massa och kvar blev inte mycket alls.


Här ser ni en av mina 3 garderober i dagens läge. Kan ni tänka er att den där fullkomligt svämmade över förut? Att man var tvungen att hålla in alla kläder med armen medan man stängde för att inte allt skulle rasa ut (vilket det istället gjorde när man öppnade dörren)? Det är sorligt att se och jag känner nu att jag måste köpa kläder omedelbart, haha.

.. och något annat som jag vill klämma in här, är att det är min och Stoffes 15-månadersdag idag ♥ Längtar tills jag åter får mysa in mig i hans famn ikväll.


Storleksskillnad?


Vadå storleksskillnad? Haha! ♥

Onsdagsmys.


Eftersom att jag bara hade en lektion idag som dessutom varade i 40 minuter så fick jag mycket tid över för mig själv och efter att ha varit hemma i lägenheten och pysslat runt lite så tog jag bussen ner på stan, satte mig på gamla favoritkonditoriet Törners och drack en varm choklad med grädde för 28 kr, underbart

Vad har ni gjort denna onsdag? Tagit det lugnt eller slitit hårt? Jobbat eller varit ledig?
Ha en fin kväll allesammans

RSS 2.0