Keep on ...


Keep on dreaming.
- ♥ -

Jag vet att mitt bloggande har gått väldigt mycket neråt på senare tid, men jag har helt enkelt inte haft lust att skriva något. Nu är jag åter tillbaka och ska nu börja ta tag i lite kommentarer. Funderar på att lägga upp lite bilder för er någon dag på bland annat mig själv.


Lägenheten.


Lägenheten för någon vecka sedan. Detta är mitt sovrum/allrum. Dock är det lite annorlunda nu men .. principen är densamma.

Råttor.

Det är ju ingen hemlighet att jag är stormförtjust i råttor, och härom kvällen så ramlade jag in på en hel del underbara bilder som jag känner att jag bara måste visa för er ..


Jag'rå.


Så här ser jag ut nu för tiden. Har skaffat mig en helt enorm mössa, lovely.

Prata i telefon på väg hem från festen? Absolut.


Bild: ~ Spider-Kiss @da.
Ensam i stan nattetid? På väg hem från festen? Otrygg?
Ja, det är just därför som jag blev så jävla glad när jag läste om jourtelefonen. Vi är ju många som känner oss en smula tryggare av att prata i telefon med någon medan vi är ute och går på natten och faktiskt så kommer det att finnas dagar då vi inte har någon som har tid eller lust att prata just då när det behövs.

Då kan man ringa till polisens jourtelefon bara för att prata loss ända tills vi har kommit innanför ytterdörren. Man kan ringa mellan 23.00 - 03.30 på fredagar och lördagar, numret är 08-504 466 66 och absolut värt att lägga in på telefonen även om det kan kännas onödigt just nu.

Vad tycker ni om idén?


RSS 2.0