♥ Dag 9 - Min tro.

Jag är inte döpt. Jag är inte konfirmerad. Jag tror inte på gud.
Jag är trots allt skriven i svenska kyrkan men jag är ganska säker på att jag vill gå ur när jag blir myndig.

När jag var liten såg jag på film att folk bad och kände en liten avundsjuka över att jag inte hade något att tro på, men det var något som ganska fort gick över och jag har i övrigt aldrig känt något behov av att behöva tro på någon gud.


Tips!

Nu har jag skapat en ny kategori som heter Tips / Produktrecensioner.
Det är en kategori där det främst kommer att förekomma recensioner eller tips kring hårvård, men även naglar, smink o.dyl.

Har redan två recensioner på G som ni får se någon gång nu framöver!
♥ En av recensionerna kommer att vara en stor sådan om ett gäng nya Wella och Matrix-produkter som jag fått genom skolan (går ju frisörlinjen om någon har missat det).
♥ Den andra recensionen är något mindre och handlar om en nagelprodukt som jag precis har börjat använda!


♥ Dag 8 – Ett ögonblick.

[Jag har äntligen fått hem min kamera, hoppar över dag 6 & 7 och har efter en vecka utan internet äntligen fått en stund över att blogga].

Det är alltså dags för Dag 8 – Ett ögonblick. Väldigt svårt att välja skulle jag säga men jag kör iallafall på - det är nu ni får lära er mer om mig och se bilder från min högstadietid, långt innan jag blev intresserad av bloggar och sådant. Bilder som jag aldrig hade visat er i vanliga fall. Jag ska inte skriva om ett direkt ögonblick utan om en tid i mitt liv (men som många av mitt livs lyckligaste ögonblick inträffade under).

 
 
Musiken. Spela gitarr. Vännerna. Skratten.
Det var det enda som betydde något.
Det som jag gav allt här i världen för.

Den övre bilden till höger är en gammal bild på mig. Hade komplex för min näsa - därav cencuren.
De två nedre bilderna visar Anja och sedan en något nyare bild på när vi spelar - på henne och mig till höger.


♥ Dag 5 – Det här åt jag idag.Frukost.
Blåbär&hallonsoppa och en macka med grönsaker på.

Middag.
Sallad bestående av grönsallad, gurka, paprika, tomat, majs och morötter. Till det en hemmagjord sås och ett glas vatten.

Efterrätt.
Viennettaglass och en kopp kaffe.

.. och that's it!
Nu åker jag till stan och skriver återligen imorgon! ♥

♥ Dag 4 – Vad är kärlek?

[har bytt plats på dag 4 & 5's ämnen]
   
Kärlek är alltså dagens ämne.
En tung utmaning.
Jag har stor kärlek till min familj, till mina vänner, till musik och till min pojkvän, alla dessa är såklart olika former av kärlek men trots allt - kärlek.

Aldrig kommer jag låta något hända dig. Jag håller din hand genom regn och blåst. Jag vakar över dig natt och dag. Jag leder dig genom mörket. Jag finns i varje steg du tar. Så skulle jag beskriva kärlek.

Kärlek är det viktigaste vi har här i livet. Det är en konst att älska någon. Det är inte lätt att våga ta nya tag när man blivit sårad.  Kärlek är en av alla känslor som styr oss oavsett om vi vill eller inte.

Min lilla hand i min pojkväns hand.

♥ Dag 3 - Mina föräldrar.

Dag 2's utmaning var ju att skriva om sin första kärlek - något som jag har valt att inte göra.
Därför hoppar jag till Dag 3 - Mina föräldrar.

 

Min mamma heter Susanne och jobbar som lärare inom Svenska och SO-ämnen.
Hon är en helt fantastisk person med samma humor som mig. Vi pratar om det mesta, går promenader, pysslar runt lite här hemma tillsammans och jag flätar hennes hår på alla sätt och vis. Hennes favoritfärg är rosa - vilket märks. Tillsammans retas hon och jag med min pappa, vilket vi tycker är väldigt roligt.

Min pappa heter Börje och jobbar dels inom sjukvård men även inom politik. Det är tack vare honom som jag drogs till 50'tal, veteranbilar och cruisingar. Han är skämtsam, utåtriktad, omtänksam och enkel att umgås med. Ända sedan jag var liten har han och jag brukat ta lite korta semestrar på helgerna under sommaren och hälsat på någon bekant eller gjort något kul, det är något som jag alltid har uppskattat.

Tillsammans är dessa två personer alltså mina föräldrar. De har alltid varit gifta. Vi har alltid bott i samma stora hus vid skogen och alltid haft nära kontakt. Jag är väldigt glad över att jag har just de föräldrar som jag har, eftersom att vi har så kul tillsammans.


♥ Dag 1 - Presentera mig själv.

   
Kort fakta.
Jag heter Sara Lundin. Jag är 16 år och bor i Östersund där jag har en egen liten etta. Jag går på gymnasiet med inriktning till frisör och det är något som jag känner att jag verkligen gillar, även om inte teori är så roligt alla gånger kanske.

Hem & Familj.
Visserligen så har jag ju en lägenhet, men jag bor även hos mina föräldrar på helger och lov. Jag har två systrar varav en bor i Göteborg och den andra är där och tittar efter jobb, alltså är jag ensam med mina härliga föräldrar. Vi har även två hundar. Kimma - en sur liten australisk terrier, och Pentti - en rolig men knäpp blandrasvalp.

 
Pentti när han var riktigt liten och Kimma när hon ligger i min säng.

Fritid.
Fritiden är svår att hinna med i min vardag just nu. Jag har en pojkvän sedan nästan 1½ år tillbaka vid namn Christoffer och han umgås jag med så mycket som möjligt. Jag umgås även med mina vänner på lite helger och efter skoltid. Några intressen har jag inte tid för just nu, gitarr som jag länge har spelat ligger mig ännu varmt om hjärtat, och jag ska försöka klämma in någon form av träning framöver eftersom att det är något som jag också gillar. Jag klipper lite hår, färgar och sådant när jag får tillfälle.

Intressen.
Jag har alltid älskat musik. Mycket musik, olika musik, nästan alla typer. Att spela gitarr betyder som sagt mycket och något som betyder ännu mer är att få lyssna på musik. Jag är även intresserad av inredning, bilar, hårstyling och även i princip allt som rör 50-tal och rockabilly.

Övrigt.
Jag har ingen direkt favoritmat, men äter iallafall gärna sallad och sådant. Jag dricker väldigt ofta vatten (för att det är så sjukt gott). Mina favoritfilmer är nog Führerns elit, Populärmusik från Vittula, Sista natten med gänget och This is England.


30 dagar av sanning - here we go.

Jag har ju haft väldigt dålig uppdatering på sista tiden och idag när jag tittade in i en blogg så såg jag något som hon ska göra, och som även jag ska försöka göra eftersom att det är en kul grej och jag skriver väldigt sällan om just dessa saker.

Jag ska alltså beta av den här listan nedan
 (dock kommer jag stryka några saker). Har även gjort en egen kategori för alla inläggen som ingår i den här utmaningen.

Gör den du med och visa dina läsare din personliga sida.

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Vad är kärlek.
♥ Dag 5 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.


17 ♥

För tre dagar sedan hade vi månadsdag igen


RSS 2.0