Varför pratar ingen ens om Camping?

I have probably turned into an anti-blogger. Hur som helst så är jag sjuk. Var på skolan och gjorde ett prov, så nu sitter jag här i sängen med en mugg blåbärssoppa (som har blivit kall) och funderar över semestrar.

I min familj ska vi främst semestra utomlands på olika håll den här sommaren.
Jag i Turkiet och föräldrarna i Tunisien (får hoppa över mitt älskade Tunisien i år för klassresans skull). De senaste åren har vi mest varit utomlands faktiskt, två gånger i Tunisien och även i London, Spanien och Grekland.

Men när jag var mindre så var det camping som gällde! Vi proppade husvagnen full och åkte iväg på hederlig camping lite här och var i landet. Senare så slutade vi använda husvagnen utan hyrde stugor lite överallt där vi bestämde oss för att slå oss ned över natten.

Var det egentligen inte ganska kul på den där campingen?
Jo, det var det. Det är nog några av de bästa barndomsminnena jag har, campingsemestrarna med familjen. Vi tre systrar som letade efter lekplatser, minigolfbanor och en liten kiosk att köpa godis i medan föräldrarna tog fram spritköket och blåste upp vattenleksakerna. Kvällspromenaden på stranden och hur man låg i husvagnen, läste bamse och hörde regnet smattra emot taket.


Nu när jag inte ens har tänkt på camping på flera år börjar jag fråga mig "Är det helt ute nu?" och "Varför pratar ingen ens om det?".

Ny bloggdesign? :)


.. för en fruktansvärt dålig uppdatering. Jag har också varit extremt
seg på att svara på kommentarer. Det är beror på att jag är i en
period av bloggtorka. Kan däremot avslöja att jag funderar lite kring en
ny bloggdesign!
Men det är bara funderingar än och vi får se när ingreppet sker.

RSS 2.0