Wanda Jackson & två bilder ifrån helgen.

Nyss lagt in lite ny musik på telefonen. Eller "ny" är den väl inte, haha, det är ju bl.a Wanda Jackson vi snackar om.


Wanda J. Underbar röst!.. och nu kom jag på att jag har några bilder som jag inte har lagt ut än ..

fina bilder med älskling ifrån helgen :) ♥

Rockabilly & the troubled three.

Igår kväll var jag på en Rockabillytillställning med min pojkvän på Gamla Teatern, där det bl.a var en modevisning och två band som spelade. Det andra bandet som spelade var ett sjukt bra liveband, the troubled three. Det här var absolut inte sista gången jag såg dom.

Härligt att det händer något kul. Äntligen något som mättar den där rockabillyhungern som man går runt med hela vintern i väntan på sommaren.
The troubled three.

8 månaders kärlek.

Eftersom att jag inte är hemma i helgen och därmed inte kommer att blogga så skriver jag detta nu. Rosorna på bilden nedan har jag fått av världens bästa pojkvän.


8 månader ♥ 090605.
Christoffer, jag älskar dig.


Du är det bästa jag har. Jag är aldrig så lycklig som när kryper tätt intill dig på kvällen. Tryggheten som lugnar.

Känslan i magen när jag möter din blick påminner mig om att det är dig och ingen annan jag vill vara med. Bara du. Det är dig jag älskar, och ingen annan. I mina ögon är du speciell.

Du är anledningen till att jag alltid går med ett leénde på läpparna. Du är anledningen till att jag älskar livet. Anledningen till att en egentligen tråkig vardag blir till en fantastisk dag värd att leva fullt ut.

Vi kommer kanske inte vara tillsammans för evigt, men så länge du vill vara min så tänker jag också vara din. Släpp aldrig taget om min hand för du är mitt solsken.♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

This is my inspo.

Det här är livet. Nu vet ni kanske också varför jag längtar så till sommaren? ;)
Underbara sommartider säger jag bara! Scrolla neråt, se och njut
Detta inlägg passar bra i kategorin "närmast hjärtat".

Sov gott på er (om några timmar, haha) ♥

Drömhåret?

Wuh, what a lovely day. Snön faller och fastän jag längtar till sommaren kan jag inte undgå att gilla det.

Hur som helst så ramlade jag nyss över en bild på Taylor Swift, en artist som jag aldrig riktigt brytt mig om, men nu inser har ett jättefint hår. I can't help loving it.Två sekunder efter att jag sett dessa bilder och tänkt "åh, i want it" så kommer jag på att det ju nästan är precis så mitt eget hår ser ut när det självtorkar. Lockigt. Då reagerar jag en smula och blir plötsligt helt emot tanken om att pryda mitt huvud med dessa lockar. Tycker inte att jag passar i lockigt.

Tanken bubblade upp att .. det faktiskt är väldigt många som har frisyrer som de inte passar i alls. Och många strävar efter och önskar att de hade frisyrer som de faktiskt inte kommer att passa i heller.
Hur ser ditt absoluta drömhår ut?


Rakt? Lockigt? Ljust? Mörkt? Långt? Kort? Uppsatt? Utsläppt? Lugg?
Eller är du kanske helt enkelt nöjd med det hår du redan har?Kommentarproblem? Yes, I'm afraid.

Flera har påpekat att det inte gick att kommentera det senaste inlägget så de fick kommentera det näst senaste i stället. Det ska väl vara blogg.se för att lyckas med något sådant, right? Om det för en gångs skull inte är dom som strular så är det väl kodmallen, hur nu det kan komma sig så plötsligt? .. Hmm, irriterande. Någon som har koll på den här typen av problem? Kanske rent av råkat ut för detsamma?

Hur som helst, man ska väl inte ta sig för pannan eller bli förvånad över den saken antar jag :) Har haft en jättehärlig dag, mycket stoj och stim, bus och skratt, som nästan alla dagar. Ska nu nöjt fluffa upp kudden och krypa ner under mina dubbla täcken (haha!) och läsa vidare i Rockabilly (ni som inte vet vad jag menar med rockabilly kan läsa föregående inlägg).

Vad händer i morgon? Skola? Jobb? Träning? Vänner? Vad ska du göra? Berätta i en kommentar! :)


Underbar bild. Har nyss nattat mina egna små gnagare.
Sov sött, kära läsare!

Rockabilly & nya extensions.

Har precis börjat läsa "Rockabilly - en bok om de sista romantikerna". Önskade mig den i julklapp men har inte kommit igång med läsandet förens nu, alltid tar det tid. Eftersom att rockabilly är livet (ja men .. i princip!) så tror jag att den här boken kommer att passa mig utmärkt.


Detta är bokens framsida.

Förresten så har jag nyligen beställt nya extensions
och väntar på att de ska dyka om några dagar. Tog inte så långa som jag hade tänkt ifrån början, de var slut i lager och jag orkar inte vänta längre. Men hur som helst, äntligen lite nytt långt hår (52 cm) så man kan göra några mysiga frisyrer igen.
Dock väntar jag med det allra bästa till sommaren, då det finns andledning och tid att fixa håret i timmar innan man sticker ut på kvällen.
Underbart, längtar sjukt mycket till sommaren♥

RSS 2.0