♥ Dag 12 – I min handväska.

Åh, jag är inte något fan av handväskor, tyvärr. En gång var jag det men nu är den tiden över, framförallt när det är vinter. Jag tar, simple as I am, plånboken, mobilen och nycklarna och går.

Men när jag väl använder handväska, som exempelvis på sommaren när man ska ha en heldag på främmande ort, så brukar jag ta med mig det vanliga: Plånbok, nycklar och mobilen. Ibland knölar jag ner ett par skor, en tröja, en hårspray och kanske lite smink om det skulle vankas någon form av fest eller annan tillställning.


Kommentarer
Postat av: Eleonore

Hihi jag har så himla mycket onödigt i min väska :P

2010-12-20 @ 08:50:08
URL: http://fikamed.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hur kan man inte gå omkring med en handväska alltid? Aja.. Du är liten fortfarande. Ju äldre du blir, desto mer skit måste du ha med dig när du ska gå ut och desto större blir plånboken (tyvärr inte med pengar). Puttputt

2010-12-21 @ 10:44:23
Postat av: Jasmine

Snygg väska! Den ser lagom stor ut. :)Svar: Dagbok underlättar för en. Dock är jag lite rädd för att fastna och hamna i fel tankebanor. Det hände nämligen för några år sedan...Kram

2010-12-21 @ 17:37:44
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:
.. men tänk på att det du skriver i din kommentar kommer att vara möjligt för många att läsa och kan spåras via ditt IP-nummer.


Namn:
Spara information

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0