Utomlands?

Nu i mörkret, stressen och regnet vill jag bara åka bort, långt bort i värmen och ljuset igen. Men jag åker inte utomlands fören i Juni, då jag åker till Turkiet så jag får hålla ut ett bra tag till. Sitter istället och tänker på några fina resor jag tidigare har varit på ♥


Det här är Son Bou, en plats på Menorca där jag var för några somrar sedan. Jag lovar att korallreven här var något av det otroligaste och vackraste jag har varit med om. Jag snorklade flera timmar om dagen, underbart.


Mitt älsklingsställe - Port el Kantaoui, som ligger i Tunisien. Här är mitt älsklingsområde som jag brukar längta tillbaka till.

En annan fin solsemester som jag har varit på var i Platanias på Kreta, vilket är samma område som Sveriges största bloggerska har varit på ganska mycket de senaste åren ;)


Camden i London är paradiset när det gäller shopping, jag älskar det och jag skulle gärna återvända dit.

Studiebesök, frisörbesök och .. slöhäng?

Ohh, vilken lång dag det här har varit. Har varit på studiebesök på John Bauer men eftersom att jag redan vet vad jag vill gå för linje så gick det fort. Sedan har jag, älskling och Steffi försökt fördriva tiden på stan med lite shopping och mycket slöhäng. Den tiden gick oooootroligt sakta.

Efter många om och men så blev klockan kvart i tre, vilket innebar frisörtid! Jag har hittat en ny frisör, som jag tycker är störtskön. Var så trött på min gamla trista och oinspererade frisör.

Bussresan hem var kul, mycket fniss och prat. Me like!

Och ni som frågade hur det går med min blekning, det är ganska orange och gult ännu, men jag jobbar på saken. Bilder kommer när det närmar sig det slutliga resultatet :)

För att mitt hår skulle bli fräscht fick jag ta av några centimeter, men som tur är så växer ju håret ut fort igen.

Nu jäklar ska här blekas!

Massor med blekningsmedel. In my head right now. När alla andra blir mörka så blir jag ljus. Jag går mot strömmen! Haha. Okej, så är det väl kanske inte tänkt, jag älskade verkligen mitt svarta hår, men med min naturliga hårfärg kommer jag sedan kunna vila håret helt vilket kanske lönar sig i längden!

Så .. blond - here i go!Det här har jag använt än så länge. Nu ska jag ta det lugnt med blekandet ett tag (satsa på lite silvershampoo och reparerande inpackningar) så mitt hår får återhämta sig lite samtidigt som jag ska reducera gula toner.

Hoppas att eran novembermåndag inte har varit allt för hemsk :)

5 månader & 6 dagar ♥


Allt känns bara bättre och bättre, för varje dag vi är tillsammans
Du är det finaste som finns och du betyder så sjukt mycket för mig.
Du är som solen på sommaren och stjärnan på himlen,
alltså helt självklar i mitt liv, jag behöver dig och jag är sjukt
lycklig att jag har dig. Du är bäst, plutt snutt.

Lovely haircuts!

Can't help falling in love with these haircuts!
Litet urval av vad jag hittat idag:

Seen on flickr: Retro love.
Bilder: dadadreams @flickr

Retrobilder .. I love them.
Och appopå love så kommer älsklingen äntligen i morgon, så nu ska jag gå och plocka i ordning lite på rummet så han tar sig in. Med det menar jag att mitt golv är fullsmockat med grejor (håller på att sy .. då brukar det se ut så. Ni vet massa stora pappersmönster utspritt med nålar, stora tyger och trådar).

Återkommer troligtvis senare ikväll igen, när jag har kommit hem från stallet.Hemma från Göteborg igen!

Nu är jag hemma ifrån Göteborg - efter en ca 12-timmars bilresa. Jag ska bara visa lite bilder, prata med älsklingsplutten och sedan sova,  för i morgon börjar en ny skolvecka igen. Det känns inte ett dugg fantastiskt om jag ska vara ärlig.

1.
I Göteborg är fortfarande allt höst. Staden är målad orange och det ligger löv utspridda.
2. Jag var på pastaovin. Mysigt ställe. I bakgrunden ser man pappas arm.
3. HAHAH, min syster hade lite roliga peruker liggandes. Mamma tyckte att jag såg ut som en liten docka i den blonda. Jag kan hålla med om att jag ser jätteliten ut dock.
4. Det blev shopping i massor. Men jag fotade inte samtidigt som jag shoppade så den här bilden tog herrn bara när vi gick förbi en affär i Haga och jag utbrast "åh, vilka söta!".
5. Den orangea staden. En härlig bild jag tog medans jag gick.

Btw, jag saknar min plutt jättejättejättemycket. Har inte sett skymten av han på länge nu. ♥

RSS 2.0