God Jul ♥

Jullov idag, härligt! Egentligen hinner jag inte blogga för jag ska göra de allra sista julförberedelserna idag, är ju i Sundsvall på sista-sekunden-shopping i morgon.

Fick mina betyg idag och har nu 270 poäng. Jag är sur på mig själv för att jag inte kan få något vettigt mattebetyg men det är ju så jäkla svårt det där med siffror!

Jag uppdaterar antagligen inte förens efter jul nu, så ..


Ha en fin kväll & en ännu finare jul ♥

Seen on flickr: Favoritmodellerna

.. här är dom igen. Feel the retro ♥

bilder: mysol @flickr

Andra advent & pepparkakor.

I söndags var det andra advent och i mitt fall så innebar det pepparkaksbak med mamma framförallt :)


Jag vågade dock inte smaka varken pepparkakorna eller degen men mamma sa att de var goda.

Förresten så är det min elfte feberdag idag (tisdag), igår var jag på hälsocentralen och resultatet kommer förhoppningsvis snart. Har jag tur så får jag penicillin eller någon annan mirakelmedecin så att jag äntligen kan bli frisk.

Min nya kärlek & första säsongen är slut av O.C.

Idag har jag hittat en ny kärlek, en bil som jag har fallit pladask för (ovanligt va? haha).
Något annat som jag också har gjort är att jag har sett de fyra sista avsnitten av O.C. - första säsongen. Länge sedan jag såg dem nu och sista avsnittet fick mig att lipa. Okej, jag är känslig, deal with it, haha.Vid tillfälle får jag börja på säsong två, den står i hyllan och väntar på att bli sedd.


Ha en härlig helg :)
- det ska jag ha! (trots att jag fortfarande har feber osv)

Det närmar sig andra advent..

Andra advent närmar sig och jag kom på att jag inte har visat er hur mysigt allt är här nu. Kände inte för att hämta systemkameran så här är lite sköna mobilbilder.


Mörkaste bilden jag lyckades få till - det blev mysigast så.


Candycanes and Elvis Presley's Christmas songs!

Trots att jag inte är ett dugg kristen och inte tror det minsta lilla på varken Gud eller Jesus, så har jag alltid firat jul och allt som hör därtill. Hoppas att ni också har tagit vara på gamla traditioner och har pyntat upp lite nu (fast bara adventssaker och inga julsaker med tomtar osv, de kommer ju först efter Lucia, hihi).

Btw, jag är fortfarande sjuk så jag ska fortsätta att krya på mig nu. Funderar på att gå och sätta mig och titta på någon gammal barnfilm, som en liten paus från O.C. och allt skolarbete.

Ha en härlig dag alla fina människor

Feber och snö ♥

Förhoppningsvis så är det här sista feberdagen, jag börjar nämligen bli trött på att vara sjuk. Hur som helst, snön har varit osäker i flera månader. Men på första advent, vilket är ovanligt sent för att vara norrland, har den kommit för att stanna. Nu börjar det faktiskt kännas som att julen är på väg.

Ha en fortsatt bra dag
.. och jag lovar att uppdatera bättre hädanefter, har haft så otroligt mycket omkring mig på sista tiden.


RSS 2.0