Unoberoende?

Hihi, de senaste två veckorna har jag spelat sjukt mycket uno! Härligt gammalt spel. Måste dock erkänna att jag pinsamt nog börjar känna mig lite beroende av spelet. Oavsett om jag vinner eller inte så är det skitkul.
Oftast så spelar jag med Stoffe ♥, men när han inte är här (som nu till exempel .. kom hit, sötnos!!!) så spelar jag med familj och vänner istället.

Bild: google

btw, jag vet .. töntvarning! haha ;)

Omgz, har Sara ätit lunch idag?!


Jaa .. lite överdrivet sura, röda vinbär faktiskt! Efteråt hade vi vinbärskrig. Fniss ^^

Mobilbilder med rätt så puckad kvalité (trots 5 megapixlar?!) in my <3 !

Seen on flickr: Bilder helt i min smak!

Satt och tittade lite på flickr när jag hittade de här, sjukt härliga bilderna. De känns så verkliga men ändå så overkliga. Lite Alice i underlandet-feeling skulle man nog kunna säga. Men en sak är säker, de här bilderna är i alla fall helt i min smak!Simon Pais-Thomas @flickr

Vad ger de här bilderna dig för känsla ?

You and me, together.


2 månader & 3 dagar, du är världens finaste ♥ Du & Jag. Sara & Stoffe. That's love.

.. and yes, jag ser ut som ett mongo på bilden, men det är den nyaste bilden jag har på mig. Här är den fult skuren på helt fel ställe (bara för att passa). Originalet kommer senare, i promise. Egentligen är bilden en helt okej bild.

Nu ska jag fortsätta sjunga på en låt som fastnat på min hjärna och eventuellt vara lite social :)
(ah, en smart tanke! .. det här inlägget passar ju utmärkt i min kategori "närmast hjärtat")

090804

(Rubrik kändes inte som någon höjdare just nu, får bli dagens datum tills vidare)
Festivalen var fantastisk
, kunde nog inte ha blivit bättre. Jag hade jättekul alla tre dagarna med finfina vänner. Många skratt och sjukt härlig stämning i största allmänhet. Vissa band var grymma, andra sög totalt, men det är precis som det alltid är och kommer att vara. ♥

Idag har jag varit i stan med en gammal härlig vän, vilket också innebar många skratt. Oseriös som jag är provade jag en hel del kläder som jag tyckte var jättefula och jag fnissade ihjäl mig totalt ett flertal gånger. Jag är nästan aldrig seriös, hihi, kan vara jobbigt men that's just me. :)

I morgon tar jag bussen till stan och umgås med min sötnos (♥) i några dagar innan jag låter helgen tillbringas i Kramfors. Förhoppningsvis blir det en kul och lyckad helg.

Next up: Nagelfixning tror jag :) Min franska manikyr som jag fixade i onsdags/torsdags har rasat i bitar.

RSS 2.0